LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

Aparate cafea

Îți oferim o gamă variată de aparate de cafea boabe, capsule, cafea măcinată și filtre de cafea, de la cele mai populare branduri din lume precum Lavazza, Saeco, De'LonghiLelit si mulți alții.

 • Aparat capsule Lavazza Blue 1200 Classy Milk face parte din cea mai noua gama de espressoare, Classy, cu capsule Lavazza Blue. Este destinat iubitorilor de specialitati de cafea cu lapte (espresso macchiato, cappuccino, caffe latte) avand disponibil Milk Frother, dispozitiv de preluare si dozare a laptelui. Aparatul capsule Lavazza Blue 1200 Classy Milk...

  1 980,00 lei
 • Lelit PL91 Victoria face parte din Gama VIP, ce contine noile modele de espressoare pentru pasionatii de cafea, create pentru a indeplini cele mai ridicate cerinte si este dotate cu noul model de PID si portafiltru, patentate Lelit.  Functioneaza cu Cafea macinata.

  4 000,00 lei
 • Aparat capsule Lavazza Blue 1150 Classy impresioneaza atat prin design cat si prin calitatea componentelor elvetiene.Usor de folosit, noul aparat Lavazza dispune de patru selectii diferite, este automat si programabil. Aparatul capsule Lavazza Blue 1150 Classy este compatibil cu capsulele Lavazza Blue.

  1 550,00 lei
 • Aparatul de cafea Lelit PL41EM este un espressor clasic din Gama Anna, cafe ofera calitate si rapiditate in realizarea bauturilor la fel ca un espressor profesional de bar. Functioneaza cu Cafea macinata si cu Paduri de cafea din hartie. Ideal pentru familii mici sau pentru cei care beau espresso cu moderație!

  2 100,00 lei
 • Lelit PL41LEM este un aparat cu design clasic si structura robusta, cu manometru pentru masurarea presiunii din boiler, LED-uri albastre si teava abur multi-directionala, grilaj si tava din inox.  Functioneaza cu Cafea macinata si Paduri de cafea.

  2 300,00 lei
 • Rasnita de cafea Lelit PL71 William face parte din Gama VIP ce prezinta modele noi, fiabile, create pentru a indeplini cele mai ridicate cerinte.

  2 050,00 lei
 • Aparatul Gaggia Velasca, este foarte ușor să te bucuri de aroma extraordinară a unui espresso italian. Trebuie doar să apesi un buton și în câteva secunde veti avea o cafea la fel de buna ca un espresso la bar.Aveti posibilitateade a alege tipul de macinare, cantitatea și consistenta în funcție de gustul dumneavoastra. 

  3 200,00 lei
 • Grație noii game Gaggia Velasca, este foarte ușor să te bucuri de aroma extraordinară a unui espresso italian. Trebuie doar să apăsați un buton și în câteva secunde veti avea o cafea la fel de buna ca un espresso la bar, gata de a fi savurata. Gaggia Velasca este, de asemenea, ideal pentru a face cappuccino spumoase. 

  2 500,00 lei
 • Lelit William PL72 este o rasnita de cafea stepless, on demand, din gama LELIT VIP.  Este un model creat cu atentie si maiestrie pentru a indeplini cele mai ridicate cerinte. 

  2 500,00 lei
 • Lelit PL81 Grace VIP Line espressor clasic, cu linii armonioase, eleganța înnăscută și alegerea exactă a materialelor și a finisajelor fac din aceast apart de cafea Lelit un espressor superb. Grace este familia de aparate espresso unde au fost concentrate cele mai bune tehnologii și linii de design.  Functioneaza cu Cafea macinata si Paduri de cafea

  3 000,00 lei
 • Destinat sectorului hotelier, restaurante si cafenele Korinto completeaza gama Necta pentru solutii de preparare si distributie a bauturilor calde .

  14 900,00 lei
 • Jura Giga X9 Professional Aluminium este modelul de espressor cel mai avansat din gama Professionala avand in dotare 3 thermoblock-uri, 3 pompe si recipiente pentru apa si zat de mare capacitate. O singură apăsare de buton este tot ceea ce este necesar pentru a începe procesul.  

  31 800,00 lei
 • Espressorul automat Jura Giga X8c Professional va ofera posibilitatea de preparare a cafelei extrem de rapid, datorita functiei Speed si unui Bypass suplimentar ce garanteaza pastrarea aromei. Puteti programa pana la 34 de specialitati diferite, iar afisajul initial poate fi personalizat.

  30 650,00 lei
 • Espressorul automat Jura Giga X8 Professional va ofera posibilitatea de preparare a cafelei extrem de rapid si usor, datorita functiei Speed si unui Bypass suplimentar ce garanteaza pastrarea aromei. Puteti programa pana la 34 de specialitati diferite, iar afisajul initial poate fi personalizat.

  29 700,00 lei
 • Espressorul automat Jura Giga X7c Professional este alegerea perfecta pentru prepararea a doua specialitati in acelasi timp, avand un sistem de utilizare extrem de simplu, prevazut cu Rotary Switch  si afisaj TFT. Espressorul Giga X7c garanteaza o macinare rapida si bauturi delicioase cu spuma de lapte. Puteti programa pana la 29 de specialitati diferite. 

  28 450,00 lei
 • Jura Giga X7c Professional - acest espressor este alegerea perfecta pentru prepararea a doua specialitati in acelasi timp, avand un sistem de utilizare extrem de simplu, prevazut cu Rotary Switch  si afisaj TFT. Espressorul Giga X7 garanteaza o macinare rapida si bauturi delicioase cu spuma de lapte. Puteti programa pana la 29 de specialitati diferite. 

  27 560,00 lei