Promo Espressor Francis Francis X7.1 Illy Iperespresso Mărește

Espressor Francis Francis X7.1 Illy Iperespresso

858,00 lei

999,00 lei

-141,00 lei

Livrare gratuită

Te putem ajuta?
0742 25 55 33

Espressorul Francis Francis X7.1 vă prezintă un design modern si atragator și o tehnologie inovativa care ofera utilizatorului o cafea perfecta.

Noul espressor X7.1 functioneaza doar cu capsulele Iperespresso. Inserati o capsula si datorita sistemului simplu de folosinta, veti obtine un espresso illy direct in ceasca, fara a avea contact cu espressorul, ceea ce se traduce printr-o mentenanta redusa. O atingere simpla pentru o performanta total noua. X7, ultima inovatie a liniei FrancisFrancis! este facut din plastic si metal.

SISTEMUL IPERESPRESSO, este un sistem inchis ce foloseste capsulele illy. Un sistem inovator pentru capsule, creat de catre inventatorul espresso-ului de astazi. Preinfuzia și emulsia garanteaza un produs de calitate superioara: cremos, cu mai multa aroma si la temperatura potrivita. Acest sistem se bazeaza pe folosirea capsulelor illy, capsule ce au o camera de extractie inteligenta care imbunatateste consistenta si gustul cafelei in interiorul ei.

Cafeaua curge direct in ceasca, nu exista contact direct cu aparatul, caracteristicile acesteia nefiind in nici un fel influentate.

1050 W
15  bari
  • Intrerupere automata a extractiei cafelei
  • Controlul temperaturii pentru cafea / abur
  • Controlul apei din boiler si reincarcarea automata a acestuia
  • Indicator decalcifiere
  • Program automat de decalcifiere
  • Modul Power safe
Aluminiu
1 litru
Metal
Metal & Plastic
260 x 250 x 330 mm
CULOARE: ALB
Espressorul functioneaza doar cu capsule IPERESPRESSO.

Brand Illy
Compatibil cu Iperespresso
Tip Aparat cafea capsule

TE-AR MAI PUTEA INTERESA