Espressor Illy Francis Francis Y3.2 Mărește

Espressor Illy Francis Francis Y3.2 Iperespresso

495,00 lei

Livrare gratuită

Te putem ajuta?
0742 25 55 33

Espressorul Francis Francis Y3.2 este o combinatie perfecta de design, tehnologie si functionalitate. Cu un gabarit redus, compact, potrivit si pentru spatii inguste, designul garanteaza si simplitate in folosire: 2 butoane, pentru fiecare tip de espresso (normal/lung), oprire automata, si un sistem automat de expulzare a capsulelor folosite. Espressorul functioneaza doar cu capsule Iperespresso.

SISTEMUL IPERESPRESSO, este un sistem inchis ce foloseste capsulele illy. Un sistem inovator pentru capsule, creat de catre inventatorul espresso-ului de astazi. Preinfuzia și emulsia garanteaza un produs de calitate superioara: cremos, cu mai multa aroma si la temperatura potrivita. Acest sistem se bazeaza pe folosirea capsulelor illy, capsule ce au o camera de extractie inteligenta care imbunatateste consistenta si gustul cafelei in interiorul ei.

Cafeaua curge direct in ceasca, nu exista contact direct cu aparatul, caracteristicile acesteia nefiind in nici un fel influentate.

Puteti incarca rapid capsule iperEspresso in espressorul Y3, acesta expulzandu-le automat pe cele folosite intr-un rezervor (capacitate: 7 capsule folosite).

Rezervorul de apa are 0,75 l, iar nivelul apei este vizibil.

Inaltimea suportului pentru ceasca este reglabila, permitandu-va sa folositi cesti, cani sau pahare de diferite dimensiuni.

Iar daca uitati sa-l opriti, espressorul Y3 intra automat in modul de economie de energie dupa 15 minute de inactivitate.

Espressorul functioneaza doar cu capsule IPERESPRESSO.

CULOARE DISPONIBILA: ROSU

Brand Illy
Compatibil cu Iperespresso
Tip Aparat cafea capsule

TE-AR MAI PUTEA INTERESA