LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 100 lei.

Espressoare bar

 • Aparatul Saeco Aulika Top HSC (High Speed Cappuccino)-destinat lumii tale Saeco Aulika Top HSC este succesorul popularului filtru de cafea Saeco Aulika Top, modernizat în așa fel încât timpul de așteptare pentru lapte spumat a fost scurtat.  Acesta este proiectat pentru birouri, locuri medii și mari, pentru un consum intre 20 - 50 cafele pe zi.

  5 700,00 lei 5 800,00 lei
 • Aparatul Saeco Saeco Aulika Top are multiple functii reglabile, inclusiv pre-infuzie, rasnire manuala pe 8 nivele, inaltime reglabila a duzei de cafea, posibilitatea de a servi doua bauturi concomitent  si posibilitatea reglarii pe 6 pozitii pentru taria cafelei, de la 6 la 10 grame.

  6 300,00 lei
 • Cel mai mic aparat din gama Aulika se recomandă drept aparatul ideal pentru o utilizare casnică și pentru birouri cu până la 30-40 de oameni.

  4 500,00 lei
 • Jura Giga X9c Professional Aluminium este modelul cel mai avansat din gama Professionala vand in dotare thermoblock-uri, pompe si recipiente pentru apa si zat de mare capacitate. O singură apăsare de buton este tot ceea ce este necesar pentru a începe procesul. 

  33 050,00 lei
 • Jura Giga X9 Professional Aluminium este modelul de espressor cel mai avansat din gama Professionala avand in dotare 3 thermoblock-uri, 3 pompe si recipiente pentru apa si zat de mare capacitate. O singură apăsare de buton este tot ceea ce este necesar pentru a începe procesul.  

  31 800,00 lei
 • Espressorul automat Jura Giga X8c Professional va ofera posibilitatea de preparare a cafelei extrem de rapid, datorita functiei Speed si unui Bypass suplimentar ce garanteaza pastrarea aromei. Puteti programa pana la 34 de specialitati diferite, iar afisajul initial poate fi personalizat.

  30 650,00 lei
 • Espressorul automat Jura Giga X8 Professional va ofera posibilitatea de preparare a cafelei extrem de rapid si usor, datorita functiei Speed si unui Bypass suplimentar ce garanteaza pastrarea aromei. Puteti programa pana la 34 de specialitati diferite, iar afisajul initial poate fi personalizat.

  29 700,00 lei
 • Espressorul automat Jura Giga X7c Professional este alegerea perfecta pentru prepararea a doua specialitati in acelasi timp, avand un sistem de utilizare extrem de simplu, prevazut cu Rotary Switch  si afisaj TFT. Espressorul Giga X7c garanteaza o macinare rapida si bauturi delicioase cu spuma de lapte. Puteti programa pana la 29 de specialitati diferite. 

  28 450,00 lei
 • Jura Giga X7c Professional - acest espressor este alegerea perfecta pentru prepararea a doua specialitati in acelasi timp, avand un sistem de utilizare extrem de simplu, prevazut cu Rotary Switch  si afisaj TFT. Espressorul Giga X7 garanteaza o macinare rapida si bauturi delicioase cu spuma de lapte. Puteti programa pana la 29 de specialitati diferite. 

  27 560,00 lei
 • GIGA X3c Professional - experienta liniei de top cu conexiune directa la apa Noul GIGA X3c Professional este solutia ideala atat pentru birouri mari cat si pentru zonele de relaxare: pana la 31 de specialitati programabile individual si 12 retete barista la o singura apasare de buton; o utilizare simpla si un minim de efort gratie recipientului mare de...

  21 350,00 lei
 • Jura Giga X3 Professional Aluminium este espressorul care ofera pana la 31 de specialitati de cafea programabile individual, precum si alte 12 retete barista. Aparatul este proiectat pentru a fi usor de intretinut, fiind dotat cu recipiente de apa si cafea voluminoase, precum si sistem integrat de clatire, curatare si indepartare a calcarului. 

  20 350,00 lei