LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

Cafea

 • Capsulele Lavazza Espresso Bio -o cafea arabica 100% de înaltă calitate din plantațiile ecologice din America Centrală și de Sud, folosita pentru a crea un espresso dulce și echilibrat. Amestecul atent și prăjirea lentă îmbunătățesc aroma și conferă acestui Espresso Bio note de fructe delicate.  Cutia contine 16 capsule. Gramaj: 128 g.

  23,22 lei
 • Ispirazione Firenze Arpeggio- amestec de boabe Arabica din America Centrală şi de Sud, cu o textură intensă şi un buchet puternic de arome, în care se evidenţiază notele de cacao. Note subtile de cacao si note lemnoase. Intensitate - 9/13 Gust amar:4/5 Aciditate:2/5 Corpolenta:4/5 Prajire:4/5 Gramaj: 5 g/capsula.

  26,90 lei
 • Capsule Lavazza A Modo Mio Espresso Intenso cu un gust intens si corpolent, acest amestec de cafea din Asia de Sud-Est, cu aroma puternica si note picante, perfect amestecate cu Arabica din Brazilia au ca rezultat o cafea care se caracterizeaza prin gustul persistent si o bogatie de arome. Note intense de cacao si condimente.

  39,90 lei 46,90 lei
 • Caprimo Cappuccino Choco Mint este un rasfat pur de cafea și ciocolată, cu o picătură de mentă pentru a oferi o senzație răcoritoare. Datorită gustului său proaspăt, fiți siguri că veți dori să savurați această băutură deosebită de mai multe ori pe zi.

  37,97 lei
 • Caffe Ristora Ginseng este realizata din amestecuri de cafea de înaltă calitate, pentru a oferi un produs cu un gust intens, bogat. Pauza de cafea pentru reîncărcare nu înseamnă neapărat cafea cu multă cofeină sau consumul de cafea decofeinizată ci se poate opta pentru cafeaua Ristora cu Ginseng.

  17,60 lei
 • Savureaza gustul spumos si rece creat pentru clipele de relaxare din zilele calduroase de vara  - Jacobs Iced Cappuccino Original!

  8,89 lei
 • Cafeaua Tosteria Italiana Firenze  Florenta, orasul artei si al lui Dante Alighieri au fost cei doi factori care au inspirat crearea amestecului de origini Robusta, atent selectionate si prajite manual. 

  35,00 lei
 • Lavazza Crema e Gusto Forte este răspunsul nevoii de zi cu zi a unei cafele cu aromă picantă si cremă aurie. Aceasta cafea este recomandată pentru toate tipurile de aparate de cafea. Sortimentul are o aromă intensă, puternică și gust plin. Note lemnoase Intensitate:9/10 Prajire intensa

  50,10 lei 55,10 lei
 • Caprimo Irish Cappuccino este o băutură clasică savurată în toată lumea. Inspirat de original, Caprimo a dezvoltat o băutură bine echilibrată care combină cremozitatea laptelui praf, dulceața zahărului și o notă deosebită de aromă Irish Cream.

  34,67 lei