LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

Cafea boabe

Îți oferim o gamă variată de cafea boabe de la cele mai populare branduri de cafea din lume precum Lavazza, Illy, DallmayrJulius MeinlDoncafe, Segafredo și alții.

 • Movenpick Espresso - o selectie de boabe de cafea din cele mai bune regiuni de cultivare a cafelei, se evidentiaza prin aroma bogata si gust desavarsit. Boabe rafinate de cafea din cele mai bune regiuni în creștere din lume conferă acestei cafele aroma sa bogată și puternică.

  56,15 lei 60,52 lei
 • J.J. Darboven Espresso 100% Arabica este  un sortiment de cafea perfect pentru aparatele de vending, cu o aromă plăcută si un gust intens. Conține un amestec de cafea 100 % Arabica. Perfect pentru un espresso clasic.

  52,96 lei
 • JJ Darboven Creme Bistro Montana este o cafea mai intensă faţă de celelalte sortimente de cafea din gama JJ Darboven Classics, dar este totuși armonioasă, şi oferă un gust plăcut şi o aromă intensă fiecărei băuturi preparate. Sortiment de cafea cu grad de prăjire Dark, este perfect pentru espresso și ristretto.

  53,53 lei
 • Cafeaua Tosteria Italiana Firenze  Florenta, orasul artei si al lui Dante Alighieri au fost cei doi factori care au inspirat crearea amestecului de origini Robusta, atent selectionate si prajite manual. 

  35,00 lei
 • Lavazza Crema e Gusto Forte este răspunsul nevoii de zi cu zi a unei cafele cu aromă picantă si cremă aurie. Aceasta cafea este recomandată pentru toate tipurile de aparate de cafea. Sortimentul are o aromă intensă, puternică și gust plin. Note lemnoase Intensitate:9/10 Prajire intensa

  50,10 lei 55,10 lei