Morra Origini Colombia, Antioquia La Ilusion, cafea boabe origini, proaspat prajita, 250g	Mărește

Morra Origini Colombia, Antioquia La Ilusion, cafea boabe origini, proaspat prajita, 250g

39,90 lei

Cafea de top

Te putem ajuta?
0742 25 55 33

Colombia,Antioquia La Ilusion

Columbia este al doilea cel mai mare producător de cafea din lume și cel mai mare producător de cafea Arabica procesată prin spălare. Țara este cunoscută pentru calitatea înaltă a cafelei sale și exportă aproximativ 12,5 milioane de pungi anual, dintre care aproximativ jumătate merg în Statele Unite.

Regiunea Antioquia cultiva cea mai mare recoltă de cafea dintre orice altă regiune din Columbia, unde coexistă atât micii producători, cât și marile proprietăți. Pomii de cafea iubesc solul vulcanic și clima stabilă. Cafeaua cultivată la munte este bogată în aromă, cireșele de cafea ajungând la maturitate mai lent la această altitudine mare, rezultând un bob mai dens și mai bogat.

Cafelele din regiunea Antioquia sunt cunoscute pentru corpul lor mediu și profilul de gust fin, bine echilibrat. Sortimentul acesta de cafea proaspăt prăjită, 100% Arabica poate fi savurat în orice moment al zilei.

Boabele verzi de cafea sunt prăjite de către echipa Morra Origini pentru dumneavoastră astfel încât aromele originale să fie păstrate și evidențiate pentru a oferi experiența unei cafele de specialitate proaspăt prăjită de cea mai bună calitate.

 100% Arabica

Origine: Antioquia

Ferma: La Ilusion, Marina Lopez Luz Restrepo

Altitudine: 2000 m

Varietate: Caturra

Procesare: Fermentare 24h

Tip de prăjire: Medium

Scoring: 88

Recolta: 2020

Note: zahăr brun, struguri, ananas, coacăze

Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine.

Brand Morra Origini
Gramaj 250 grame
Continut Cafea
Tip Cafea boabe

TE-AR MAI PUTEA INTERESA