Morra Origini Nicaragua El Limoncillo, cafea boabe origini, proaspat prajita, 250g Mărește

Morra Origini Nicaragua El Limoncillo, cafea boabe origini, proaspat prajita, 250g

51,90 lei

Cafea de top

Te putem ajuta?
0742 25 55 33

Nicaragua El Limoncillo

Familia Mierisch cultivă cafea în Nicaragua de peste 100 de ani în regiunea muntoasă înaltă din Matagalpa și Jinotega. Cafeaua oferită de către Ferma Mierisch este una de înaltă calitate, cultivată la umbră.

 

Savurând sortimentul nou de cafea boabe proaspăt prăjită, 100% Arabica, veți descoperi o aroma deosebită pe care tipul de procesare naturală anaerobă o conferă. Ce este fermentația anaerobă? Un proces de fermentație fără oxigen. Unul dintre beneficiile depozitării cafelei într-un mediu fără oxigen este încetinirea procesului de fermentație. Gustul format ca urmare a acestui proces este unic.

 

Ceașca de cafea pe care o propunem va avea note de pere, mure, ananas, fructul pasiunii, zahar brun, cu un gust delicat și echilibrat.   

 

Boabele verzi de cafea sunt prăjite de către echipa Morra Origini pentru dumneavoastră astfel încât aromele originale să fie păstrate și evidențiate pentru a oferi experiența unei cafele de specialitate proaspăt prăjită de cea mai bună calitate.

Origine: Nicaragua, Yasica Sur

Ferma: Finca Mierisch

Altitudine: 850-1200m

Varietate: Ethiosar

Procesare: Naturală Anaerobă la temp. redusă 48h

Tip de prăjire: Medium

Recoltă: 2021

Premii: Cup of Excellence 2008 (locul 2)

Note: pere, mure, ananas, fructul pasiunii, zahar brun.

Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine.

Brand Morra Origini
Gramaj 250 grame
Continut Cafea
Tip Cafea boabe

TE-AR MAI PUTEA INTERESA