LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid pentru comenzi de peste 150 lei
Cafea de top
Te putem ajuta?
0742 25 55 33
La ofertă?
Află primul!
Nicaragua El Limoncillo
Familia Mierisch cultivă cafea în Nicaragua de peste 100 de ani în regiunea muntoasă înaltă din Matagalpa și Jinotega. Cafeaua oferită de către Ferma Mierisch este una de înaltă calitate, cultivată la umbră.
Savurând sortimentul nou de cafea boabe proaspăt prăjită, 100% Arabica, veți descoperi o aroma deosebită pe care tipul de procesare naturală anaerobă o conferă. Ce este fermentația anaerobă? Un proces de fermentație fără oxigen. Unul dintre beneficiile depozitării cafelei într-un mediu fără oxigen este încetinirea procesului de fermentație. Gustul format ca urmare a acestui proces este unic.
Ceașca de cafea pe care o propunem va avea note de pere, mure, ananas, fructul pasiunii, zahar brun, cu un gust delicat și echilibrat.
Boabele verzi de cafea sunt prăjite de către echipa Morra Origini pentru dumneavoastră astfel încât aromele originale să fie păstrate și evidențiate pentru a oferi experiența unei cafele de specialitate proaspăt prăjită de cea mai bună calitate.
Origine: Nicaragua, Yasica Sur
Ferma: Finca Mierisch
Altitudine: 850-1200m
Varietate: Ethiosar
Procesare: Naturală Anaerobă la temp. redusă 48h
Tip de prăjire: Medium
Recoltă: 2021
Premii: Cup of Excellence 2008 (locul 2)
Note: pere, mure, ananas, fructul pasiunii, zahar brun.
Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine.
Brand | Morra Origini |
Gramaj | 250 grame |
Continut | Cafea |
Tip | Cafea boabe |