Morra Origini Panama Finca Lerida, cafea boabe origini, proaspat prajita, 250g Mărește

Morra Origini Panama Finca Lerida, cafea boabe origini, proaspat prajita, 250g

97,50 lei

Cafea de top

Te putem ajuta?
0742 25 55 33

Panama Finca Lerida

Acest sortiment unic de cafea de origini, 100% Arabica, provine de la renumita Finca Lérida – prima plantație de cafea stabilită în Panama și renumită și astăzi pentru producția de sortimente de cafea dintre cele mai bune și mai căutate din lume. Fondată în munții Boquete în anii 1920, Finca Lérida produce cafea de mai bine de 90 de ani.

Adevăratul secret al reputației primite de către Finca Lerida constă în cafeaua deosebită pe care o prezintă în fiecare ceașcă. Această cafea de origini proaspăt prăjită este plină de note de citrice și prezintă o dulceață natural ridicată.

Vă invităm să degustați această cafea de specialitate, cultivată pe platourile înalte ale fermei Lerida, la altitudini cuprinse între 1600 și 1800 de metri deasupra nivelului mării.

Boabele verzi de cafea sunt prăjite de către echipa Morra Origini pentru dumneavoastră astfel încât aromele originale să fie păstrate și evidențiate pentru a oferi experiența unei cafele de specialitate proaspăt prăjită de cea mai bună calitate.

 

Origine: Panama, Boquete, Chiriqui

Ferma: Lerida

Altitudine: 1600-1800m

Varietate: Pacamara

Procesare: Honey

Tip de prăjire: Medium

Cupping: 88

Recolta: 2020

Note: citrice, portocală, lămâie, lime.

Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine.

Brand Morra Origini
Gramaj 250 grame
Continut Cafea
Tip Cafea boabe

TE-AR MAI PUTEA INTERESA