PACHET PROMO :1 kg Morra Origini Ethiopia Sidamo cafea proaspat prajita 1+ CADOU 100 g Morra Origini Ethiopia Sidamo Mărește

PACHET PROMO 1 kg Morra Origini Ethiopia Sidamo cafea boabe origini proaspat prajita + CADOU 100g Morra Origini Ethiopia Sidamo

139,50 lei

Cafea de top

Te putem ajuta?
0742 25 55 33

PACHET PROMOTIONAL: 1kg Morra Origini Ethiopia Sidamo cafea boabe proaspat prajita +

CADOU 100 g Morra Origini Ethiopia Sidamo cafea boabe proaspat prajita

O cafea de origini cu un caracter acidulat-fructat dar si cu o dulceață fină.

Sidamo este una dintre cele mai prolifice regiuni în cultivarea de cafea din Etiopia, oferind volume mari de cafea verde în fiecare an. Cafelele din regiunea Sidamo sunt bine echilibrate, cu note de fructe de pădure și citrice (lămâie) și o aciditate complexă.

Cafele verzi din provincia Sidamo, sunt cultivate în zonele muntoase etiopiene, la altitudini de la 1.500 până la 2.200 de metri deasupra nivelului mării. Cotele înalte oferă arborilor de cafea etiopieni o creștere mai lentă, prin urmare, aceștia au mai mult timp pentru a absorbi substanțe nutritive și pentru a dezvolta arome mai puternice, pe baza condițiilor climatice locale și a solului.

Boabele verzi de cafea sunt prăjite de către echipa Morra Origini pentru dumneavoastră astfel încât aromele originale să fie păstrate și evidențiate pentru a oferi experiența unei cafele de specialitate proaspăt prăjită de cea mai bună calitate.

Cafea boabe 100% Arabica.

Origine: Sidamo, Ethiopia

Ferma: Sidamo

Altitudine: 1700 m

Varietate: Heirloom

Procesare: Natural

Tip de prăjire: Medium

Note: citrice și ananas

Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine.

Brand Morra Origini
Gramaj 1 kg
Continut Cafea
Tip Cafea boabe

TE-AR MAI PUTEA INTERESA