PACHET PROMO :1 kg Morra Origini Panama,cafea boabe origini proaspat prajita + CADOU Panela ECO Extract trestie de zahar 500g Mărește

PACHET PROMO :1 kg Morra Origini Panama,cafea boabe origini proaspat prajita + CADOU Panela ECO Extract trestie de zahar 500g

375,10 lei

Cafea de top

Livrare gratuită

Te putem ajuta?
0742 25 55 33

PACHET PROMOTIONAL :1 kg Morra Origini Panama,cafea boabe origini proaspat prajita +

CADOU Panela ECO Extract trestie de zahar 500g

Panama Finca Lerida

Acest sortiment unic de cafea de origini, 100% Arabica, provine de la renumita Finca Lérida – prima plantație de cafea stabilită în Panama și renumită și astăzi pentru producția de sortimente de cafea dintre cele mai bune și mai căutate din lume. Fondată în munții Boquete în anii 1920, Finca Lérida produce cafea de mai bine de 90 de ani.

Adevăratul secret al reputației primite de către Finca Lerida constă în cafeaua deosebită pe care o prezintă în fiecare ceașcă. Această cafea de origini proaspăt prăjită este plină de note de citrice și prezintă o dulceață natural ridicată.

Vă invităm să degustați această cafea de specialitate, cultivată pe platourile înalte ale fermei Lerida, la altitudini cuprinse între 1600 și 1800 de metri deasupra nivelului mării.

Boabele verzi de cafea sunt prăjite de către echipa Morra Origini pentru dumneavoastră astfel încât aromele originale să fie păstrate și evidențiate pentru a oferi experiența unei cafele de specialitate proaspăt prăjită de cea mai bună calitate.

 Origine: Panama, Boquete, Chiriqui

Ferma: Lerida

Altitudine: 1600-1800m

Varietate: Pacamara

Procesare: Honey

Tip de prăjire: Medium

Cupping: 88

Recolta: 2020

Note: citrice, portocală, lămâie, lime.

PANELA provine din extractia sucului din trestia de zahar din care se extrage ulterior cea mai mare cantitate de apa posibila, lasand ca si rezultat cristale de melasa, zaharuri, fructoza, minerale si vitamine care constituie acest produs minunat denumit PANELA.

PANELA contine minerale, precum fier, calciu si fosfor, iar in aceasi masura este bogata in vitamine cum ar fi Vitamina C si E, notabil superior fata de zahar si miere.

Mai mult Panela, marca MESA BAJA, provine din culturi 100% organice cultivate si recoltate in mod traditional, punand accent pe sustenabilitate investim in dezvoltarea comunitatile locale. 

Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine.

Brand Morra Origini
Continut Cafea
Tip Pachet Promo

TE-AR MAI PUTEA INTERESA