PACHET PROMO: 5 kg Morra Origini Rwanda, cafea proaspat prajita+CADOU 1 set cesti+farfurii ceramica, Morra Caffee Mărește

PACHET PROMO: 5 kg Morra Origini Rwanda, cafea proaspat prajita+CADOU 1 set cesti+farfurii ceramica, Morra Caffee

679,50 lei

Livrare gratuită

Te putem ajuta?
0742 25 55 33

PACHET PROMOTIONAL: 5 kg Morra Origini Rwanda, cafea boabe proaspat prajita+

CADOU 1 set cesti+farfurii cappuccino ceramica, Morra Caffee

Rwanda Gisagara Dahwe

În Rwanda, cea mai mare parte a cafelei este cultivată de cei peste 400.000 de mici proprietari, care dețin mai puțin de un sfert de hectar pentru ferme. Majoritatea producției de cafea din Rwanda este Arabica. Plantele soiului Bourbon cuprind 95% din toți arborii de cafea cultivați în Rwanda.

Dahwe este situată în regiunea Gisagara, în zona de sud a Rwandei. Fermierii cultivă în principal Red Bourbon la o altitudine de peste 1.500 de metri deasupra nivelului mării. Fermierii culeg selectiv cireșele de cafea care apoi sunt sortate a elimina orice cireașă de cafea deteriorată, supracoaptă sau care nu este coaptă suficient.

Sortimentul Rwanda Gisagara Dahwe, de cafea de origini, 100% Arabica are un nivel mediu de aciditate, echilibrat de o dulceață naturală ridicată. 

Boabele verzi de cafea sunt prăjite de către echipa Morra Origini pentru dumneavoastră astfel încât aromele originale să fie păstrate și evidențiate pentru a oferi experiența unei cafele de specialitate proaspăt prăjită de cea mai bună calitate.

 Origine: Rwanda Gisagara

Ferma: Dahwe

Altitudine: 1600-1800 m

Varietate: Red Bourbon

Procesare: Spalată

Cupping: 85

Recoltă: 2020

Tip de prăjire: Medium

Note: prună, clementine, citrice, ceai negru, florale.

Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine.

Set cesti si farfurii pentru Cappuccino, din ceramica, Morra Coffee - 220 ml

Savureaza gustul fin al unui cappuccino in ceasca potrivita. Celebreaza bunul gust al mixului de lapte si cafea in cestile de cappuccino din gama Morra. Forma cestilor si portelanul au fost alese special pentru a potenta spuna de lapte si pentru a pastra temperatura potrivita pentru servire.

Setul de cesti espresso Morra contine 6 cesti din portelan, de 220 de mililitri si 6 farfurii din portelan.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA