PACHETUL FABULOS Mărește

PACHETUL FABULOS

349,00 lei

Cafea de top

Livrare gratuită

Te putem ajuta?
0742 25 55 33

PACHETUL FABULOS contine:

1 kg Morra Origini Panama,cafea boabe proaspat prajita+ 250g Yemen Anis,cafea boabe proaspat prajita

Panama Finca Lerida

Acest sortiment unic de cafea de origini, 100% Arabica, provine de la renumita Finca Lérida – prima plantație de cafea stabilită în Panama și renumită și astăzi pentru producția de sortimente de cafea dintre cele mai bune și mai căutate din lume. Fondată în munții Boquete în anii 1920, Finca Lérida produce cafea de mai bine de 90 de ani.

Adevăratul secret al reputației primite de către Finca Lerida constă în cafeaua deosebită pe care o prezintă în fiecare ceașcă. Această cafea de origini proaspăt prăjită este plină de note de citrice și prezintă o dulceață natural ridicată.

Vă invităm să degustați această cafea de specialitate, cultivată pe platourile înalte ale fermei Lerida, la altitudini cuprinse între 1600 și 1800 de metri deasupra nivelului mării.

Boabele verzi de cafea sunt prăjite de către echipa Morra Origini pentru dumneavoastră astfel încât aromele originale să fie păstrate și evidențiate pentru a oferi experiența unei cafele de specialitate proaspăt prăjită de cea mai bună calitate.

 Origine: Panama, Boquete, Chiriqui

Ferma: Lerida

Altitudine: 1600-1800m

Varietate: Pacamara

Procesare: Honey

Tip de prăjire: Medium

Cupping: 88

Recolta: 2020

Note: citrice, portocală, lămâie, lime.

Regiunea Anis a devenit o nouă sursă importantă în cultivarea cafelei yemenite în ultimii ani.

Anis oferă cultivatorilor săi de cafea producții ample, având teren fertil, în special în comparație cu sursele tradiționale clasice din Yemen.

Pomii de cafea Anis cresc în zona văilor, cuibăriți între munți, precum și pe terasele montane înalte, irigate. Regiunea Anis este o sursă în ascensiune în domeniul cafelei yemenite, cu un mare potential de producție care atrage în mod justificat atenția din ce în ce mai mare din partea lumii cafelei.

Cele mai proeminente caracteristici ale profilului de gust ale acestei regiuni sunt notele de ciocolată, fructe uscate, fagure de miere, migdale, note fructate și dezvoltă o aciditate placută.

Sortimentul pe care il propunem pentru dumneavoastră vă va incita cu note complexe de miere, lămâiță, citrice și note florale. Veți descoperi o cafea delicată, de intensitate medie, care surprinde și atunci când este băută rece.

Boabele verzi de cafea sunt prăjite de către echipa Morra Origini pentru dumneavoastră astfel încât aromele originale să fie păstrate și evidențiate pentru a oferi experiența unei cafele de specialitate proaspăt prăjită de cea mai bună calitate.

 Origine: Yemen  Anis

Fermier: Mohammed Fadhli

Altitudine: 2100 m

Varietate: Udaini

Procesare: Naturală

Cupping: 85

Recoltă: 2020-2021

Tip de prăjire: Medium

Note: miere, lămâiță, citrice și florale

Brand Morra Origini
Continut Cafea
Tip Pachet Promo

TE-AR MAI PUTEA INTERESA