Promo PACHET 3 x Morra Espresso cafea boabe 1kg + CADOU Panela ECO Extract trestie de zahar 500g Mărește

Pachet promo 3 x Morra Espresso cafea boabe 1kg + CADOU Panela ECO Extract trestie de zahar 500g

179,70 lei

191,69 lei

-11,99 lei

Cafea de top

Livrare gratuită

Te putem ajuta?
0742 25 55 33

PACHET PROMO 3 x Morra Espresso cafea boabe 1kg + 

CADOU 1 pachet Panela ECO -Extract trestie de zahar 500 g

Morra – celebrating Good Taste - o cafea boabe creată pentru celebrarea bunului gust și a clipei perfecte în care savurezi un espresso echilibrat.

Procesul de prăjire a fost realizat special pentru a scoate în evidență aroma specifică a unui espresso distinct, cu profil de prăjire medium dark. Nuanțele fine de caramel, condiment și ciocolată, aciditatea medie spre scăzută, sunt toate armonizate, pentru a oferi ocazia perfecta de celebrare a bunului gust!

Produs recomandat pentru espresso.

Cu fiecare ceașcă de cafea Morra pe care o savurezi, aromele nuanțate de caramel și ciocolată te vor surprinde, precum și îmbinarea acidității cu delicata cremă a unui espresso. 

PANELA provine din extractia sucului din trestia de zahar din care se extrage ulterior cea mai mare cantitate de apa posibila, lasand ca si rezultat cristale de melasa, zaharuri, fructoza, minerale si vitamine care constituie acest produs minunat denumit PANELA.

PANELA contine minerale, precum fier, calciu si fosfor, iar in aceasi masura este bogata in vitamine cum ar fi Vitamina C si E, notabil superior fata de zahar si miere.

Mai mult Panela, marca MESA BAJA, provine din culturi 100% organice cultivate si recoltate in mod traditional, punand accent pe sustenabilitate investim in dezvoltarea comunitatile locale. 

Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine.

Brand Morra
Gramaj 1 kg
Continut Cafea
Tip Pachet Promo
Aroma Nuante fine de caramel, condimente si ciocolata

TE-AR MAI PUTEA INTERESA