Promo Pachet Promo Gold cafea boabe Mărește

Pachet Promo Gold cafea boabe

193,56 lei

221,15 lei

-27,59 lei

Cafea de top

Livrare gratuită

Te putem ajuta?
0742 25 55 33

PACHETUL PROMOTIONAL GOLD contine :   

1 kg Julius Meinl Caffe Crema Premium Collection cafea boabe + 

1 kg Kimbo Top Flavor cafea boabe+

2*250 g Illy Espresso Classico cafea boabe

Julius Meinl Caffe Crema Premium Collection este un  amestec ideal de boabe de cafea Arabica 100% din cele mai colorate regiuni din Brazilia și America Centrală și din boabe de cafea Robusta, selectată din Asia, dau acestui amestec cremozitate și aroma intensă cu nuanțe de alune. 

Kimbo Top Flavor este un amestec de boabe de cafea 100% Arabica din America Centrală, de calitate superioara, cu aciditate scazuta, ideal pentru un espresso pe gustul tau. Kimbo Top Flavor este un amestec rafinat de cafele 100% Arabica, selectate de experții Kimbo în locul de origine. Gradul de prăjire mediu oferă un echilibru perfect de dulceață / aciditate, plăcut și ușor, care poate fi savurat pe tot parcursul zilei.

Illy Espresso Classico cafea boabe este o cafea recunoscută datorită gustului magnific - un gust și o aromă obținute din pasiunea și talentul  producătorilor, care au ridicat la nivel de artă prăjirea boabelor de cafea Arabica 100%. Această cafea este recomandată atât pentru consumul de acasă cât și de la birou, oferind relaxare și satisfacție.

Amestecul unic Illy Espresso Classico este ușor și echilibrat și are o dulceață persistentă, cu note delicate de caramel, floare de portocal și iasomie.

Intensitate: 5/9

Conținut: cafea boabe 100% Arabica

Cutia este confecționată din metal, de culoare argintie, cu un aer medieval ce permite protejarea şi păstrarea nealterată a amestecului de cafea. 

A se pastra intr-un loc uscat si racoros.

Brand Pachete smart
Continut Cafea
Tip Cafea boabe

TE-AR MAI PUTEA INTERESA