Promo PACHET PROMO PLATINUM Mărește

Pachet Promo Platinum cafea boabe

205,60 lei

228,71 lei

-23,11 lei

Cafea de top

Livrare gratuită

Te putem ajuta?
0742 25 55 33

PACHETUL PROMOTIONAL PLATINUM contine:

1 kg Lavazza Qualita Oro cafea boabe+

1 kg Morra Espresso cafea boabe + 

1 kg Pellini Espresso Bar No 9 Cremoso cafea boabe.

Lavazza Qualita Oro – un espresso autentic italian, cu un gust aromatic corpolent de cafea Arabica 100% , este ușor de savurat acasă, oricand sau oriunde doriți. Lavazza Qualita Oro este potrivită pentru orice metodă de preparare.

Morra Espresso – Celebrating Good Taste - o cafea boabe creată pentru celebrarea bunului gust și a clipei perfecte în care savurezi un espresso echilibrat.

Procesul de prăjire a fost realizat special pentru a scoate în evidență aroma specifică a unui espresso distinct, cu profil de prăjire medium dark. Nuanțele fine de caramel, condiment și ciocolată, aciditatea medie spre scăzută, sunt toate armonizate, pentru a oferi ocazia perfecta de celebrare a bunului gust!

Produs recomandat pentru espresso.

Cu fiecare ceașcă de cafea Morra pe care o savurezi, aromele nuanțate de caramel și ciocolată te vor surprinde, precum și îmbinarea acidității cu delicata cremă a unui espresso. 

Pellini Espresso Bar N.9 Cremoso - o cafea cu gust bogat și armonios, oferă aroma și caracterul espressorului tradițional italian. Un amestec de excepție de cafea boabe Arabica și cafea boabe Robusta.

Nivel de prăjire: mediu

Acest sortiment este perfect pentru pasionații de cafea ce-și doresc un espresso ușor, cu caracter puternic și un caimac consistent și stabil.

A se pastra intr-un loc uscat si racoros.

Brand Pachete smart
Gramaj 1 kg
Continut Cafea
Tip Cafea boabe

TE-AR MAI PUTEA INTERESA