Promo PACHET PROMO SILVER Mărește

Pachet Promo Silver cafea boabe

166,00 lei

170,55 lei

-4,55 lei

Cafea de top

Livrare gratuită

Te putem ajuta?
0742 25 55 33

PACHETUL PROMOTIONAL SILVER contine :

1 kg. Lavazza Super Crema cafea boabe +

1 kg Morra Espresso cafea boabe + 

1 kg Dallmayr Espresso Intenso cafea boabe 

Lavazza Super Crema Espresso este un amestec de cafea cu aromă de alune de padure si zahar brun, cu o cremă catifelată și consistentă, împreună creând un espresso ușor și cremos.  Această cafea este recomandată pentru baruri și restaurante.

Morra Espresso – Celebrating Good Taste - o cafea boabe creată pentru celebrarea bunului gust și a clipei perfecte în care savurezi un espresso echilibrat.

Procesul de prăjire a fost realizat special pentru a scoate în evidență aroma specifică a unui espresso distinct, cu profil de prăjire medium dark. Nuanțele fine de caramel, condiment și ciocolată, aciditatea medie spre scăzută, sunt toate armonizate, pentru a oferi ocazia perfecta de celebrare a bunului gust!

Dallmayr Espresso Intenso – Rosie ca și culoarea pasiunii pentru espresso, această cafea este noua specialitate de cafea de la Dallmayr. Un amestec echilibrat de boade de Arabica și Robusta. Tipic italienesc: vivace și intens, cu arome puternice prăjite și aciditate scăzuta, cu o cremă consistentă de culoarea alunei. Bucurati-vă de ea sub forma de espresso, cappuccino sau latte macchiato.

Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine.

Brand Pachete smart
Continut Cafea
Tip Cafea boabe

TE-AR MAI PUTEA INTERESA