LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

Cafea capsule

Îți oferim o gamă variată de capsule cafea de la cele mai populare branduri de cafea din lume precum Lavazza, BeanZ, Nespresso, Nescafe, Doncafe, Illy, Tassimo Jacobs și alții.

 • Capsule Tassimo L'OR Long Classique -o cafea preparată după o rețetă clasică, îmbogățită cu aroma L’Or, Café Crema este băutura pe care o poți savura în orice moment al zilei.

  27,00 lei
 • Capsule Tassimo L'OR Lungo Profondo - o cafea dedicata celor care apreciază tăria unui espresso autentic dar își doresc mai mult, Espresso Lungo Profundo are o cantitate mai mare pentru mai multă plăcere.

  27,00 lei
 • Nescafe Dolce Gusto Cappuccino Un espresso plin de arome imbogatit cu un strat superior de lapte spumos. Două capsule sunt necesare pentru a pregăti un Cappuccino Dolce Gusto, una de cafea și celălalta de lapte. Capsula de cafea conține cafea macinata  Arabica 100%. Capsula de lapte conține lapte cu doar o atingere de zahăr pentru un gust ușor îndulcit.

  21,89 lei 22,89 lei
 • Capsulele Lavazza A Modo Mio Crema e Gusto ne ofera cu fiecare ceasca de cafea o aroma intensa si bine echilibrata, corpolenta, cu un parfum inmiresmat, un gust reminiscent bogat cu note de ciocolata. Cutia contine 36 capsule.

  46,90 lei
 • Capsule Doncafe Espresso Intenso-Acest amestec de cafea macinata , Arabica si Robusta, cu gust intens și consistenţă puternică - creează un espresso cu aromă bogata, corp puternic și dens, persistent.Espresso-ul obţinut are crema consistenta. Diametru partea superioara - 46 mmInaltime - 26 mmDiametru partea inferioara - 32 mm Cutia contine 100 bucati.

  79,00 lei 120,00 lei
 • Gust plăcut cu arome de prăjire. Este un amestec complex de boabe de cafea Arabica din America Centrală şi de Sud prin care Lungo Forte dezvăluie note intense, de prăjire şi note subtile, fructate.

  125,00 lei
 • Dulce şi mătăsos  Cafea Arabica pură, Espresso Origin Brazil este un amestec delicat, cu o textură mătăsoasă şi o aromă dulceagă, subtilă şi elegantă, intensificată de note de cereale prăjite.

  125,00 lei
 • O cafea Nespresso Grand Cru care poartă denumirea  de "Pure Origin" este alcătuită exclusiv din  boabe de cafea excepţionale, recoltate dintr-o singură ţară de origine. Aceste cafele dezvăluie în ceaşcă trăsături şi arome inconfundabile, care surprind esenţa boabelor de cafea din fiecae ţară în parte. O cafea cu o textură suavă şi cu o personalitate...

  125,00 lei
 • Capsule Doncafe Espresso Aromatico- un amestec de cafea Arabica 100% de calitate superioara, cu gust dulce și ușor fructat, cu note fine de ciocolată. Espresso-ul obţinut are cremă densă, aurie, cu textură fină și delicată. Diametru partea superioara - 46 mmInaltime - 26 mmDiametru partea inferioara - 32 mm Cutia contine 100 bucati.

  79,00 lei 120,00 lei
 • Cafea capsule L'OR ESPRESSO LUNGO PROFONDO Intensitate 8, 10 capsule aluminiu, 10 bauturi x 110 ml, compatibile cu sistemul Nespresso®* L'OR a creat o noua generatie de capsule din aluminiu, special concepute pentru a fi utilizate cu aparatele de cafea Nespresso® *. Lasati-va captivati de un espresso intens si aromat, cu un strat de crema seducatoare.

  11,00 lei 15,50 lei
 • Capsulele Illy Monoarabica Brazilia  -cafea 100% Arabica, oferă bucuria de a explora gustul și aroma individuală a cafelei de origine Arabica, cultivată în Brazilia, ținuturi exotice care conferă un gust intens și catifelat fiecărei cești de cafea. Gustul plin, ușor amărui și acid, este echilibrat și imbogătit cu o notă subtilă de ciocolată.  Cutia...

  38,80 lei
 • Amestec obţinut din soiuri de cafea Arabica din America de Sud şi Africa de Est, şi un strop de cafea Robusta, prăjită separat pentru a dezvălui notele fructate delicate care învăluie acest espresso intens, foarte corpolent. Intensitate - 10/12 Cutia contine 10 capsule

  23,50 lei 25,00 lei
 • Capsule Tassimo L'OR Espresso Forza- o cafea inspirata parcă din energia soarelui la răsărit, Espresso Forza este impulsul plin de savoare de care ai nevoie în fiecare dimineață.

  27,00 lei
 • Capsulelel Illy Iperespresso Monoarabica Ethiopia oferă o cafea în toată complexitatea ei, o plăcere simplă, dar intensă cu fiecare ceașcă. Illy Iperespresso se ocupă de fiecare detaliu, calibrarea cu precizie a temperaturii, presiunii și timpului de extracție în două faze, protejate cu cinci brevete la nivel mondial.

  38,80 lei
 • Capsulele Lavazza A Modo Mio Crema e Gusto ne ofera cu fiecare ceasca de cafea o aroma intensa si bine echilibrata, corpolenta, cu un parfum inmiresmat, un gust reminiscent bogat cu note de ciocolata. Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine la o temperatură maximă de 18°C. Încearcă și Lavazza A Modo Mio Espresso...

  23,50 lei 28,70 lei
 • Cafea Paduri Lavazza decofeinizata - monodoze de cafea macinata Lavazza, un amestec perfect intre Arabica si Robusta, fara cofeina ce poate fi consumata in orice moment al zilei. Monodoze speciale pentru espressoarele de cafea din sistem E.S.E (Easy Serving Espresso) Diametru monodoze: 44 mm (sistemul ESE) Cutia contine 18 bucati

  18,00 lei 20,00 lei
 • Capsule Lavazza Luxo n.10 – un produs excelent obținut prin amestecarea celor mai bune boabe de cafea Arabica 100% din Brazilia și India. Un amestec consistent și catifelat, ce aduce bucurie în suflet celor care o savurează. Prăjire intensă, aromă catifelată. Aromă :4.5/5; Corp:4.5/5, Intensitate: 4.5/5

  64,80 lei 85,00 lei
 • Capsule Nescafe Dolce Gusto Essenza Di Moka - un sortiment special dintr-un mix de boabe de cafea arabica din sudul Americii şi boabe de cafea robusta din Sud-Est-ul Asiei.Cu o spumă densă, aurie şi aroma intensă această băutura de 75 ml te va ajuta să te bucuri de fiecare minut al dimineţii.

  22,89 lei
 • Gust floral şi înviorător. O combinaţie delicată de soiuri de cafea Arabica din Estul Africii, America Centrală şi de Sud. Lungo Leggero este o cafea foarte aromată, în care se evidenţiază note florale delicate, de iasomie.

  125,00 lei
 • Cafea paduri Lavazza Gran Espresso - amestec ideal de cafea Arabica si Robusta ce aduce bucurie in fiecare ceasca. Monodoze ideale pentru obtinerea unui espresso cremos, aromat si gustos. 

  99,00 lei 109,00 lei
 • Capsule Illy Iperespresso Columbia – o cafea cu o aromă bogată, gust echilibrat cu note de caramel, ciocolată și citrice care ne va bucura simțurile cu fiecare ceașcă de cafea. 

  38,80 lei
 • Capsule Lavazza Aroma Point Espresso-aceasta cafea este un amestec echilibrat de cafea Arabica si Robusta ce asigura obtinerea unui espresso cu gust plin şi intens , consistenţă optimă şi cremozitate. Gradul special de măcinare îl recomandă şi pentru pregătirea unui espresso lung. 

  98,00 lei 120,00 lei
 • Cafea capsule L'OR ESPRESSO FORZA Intensitate 9, 10 capsule aluminiu, 10 bauturi x 40 ml, compatibile cu sistemul Nespresso®* L'OR a creat o noua generatie de capsule din aluminiu, special concepute pentru a fi utilizate cu aparatele de cafea Nespresso® *. Lasati-va captivati de un espresso intens si aromat, cu un strat de crema seducatoare.

  11,00 lei 15,50 lei
 • Cafea capsule L'OR ESPRESSO SPLENDENTE Intensitate 7, 10 capsule aluminiu, 10 bauturi x 40 ml, compatibile cu sistemul Nespresso®* L'OR a creat o noua generatie de capsule din aluminiu, special concepute pentru a fi utilizate cu aparatele de cafea Nespresso® *. Lasati-va captivati de un espresso intens si aromat, cu un strat de crema seducatoare.

  11,00 lei 15,50 lei
 • Amestec realizat din cele mai bune boabe de cafea Arabica din America Latină și Africa de Est, căruia i s-a adăugat un strop de cafea Robusta. Ristretto Decaffeinato este un sortiment de cafea cu note fructate si delicate. Intensitate :10/13

  24,00 lei
 • Capsule Lavazza Blue Espresso Vigoroso – Intensitatea traditiei, asta este Espresso Vigoroso,  o cafea obtinuta prin combinarea boabelor de cafea Arabica din America Centrala si de Sud (50%) cu boabe de cafea Robusta din Asia de Sud (50%).  Aceasta cafea intens prajita, tipic traditiei din sudul Italiei, va impresiona prin gustul puternic, deosebit de...

  100,00 lei 130,00 lei
 • Capsulele Lavazza Blue Very B Supremo ofera o cafea cu un gust magnific, un amestec de boabe de cafea Arabica si Robusta din tinuturi exotice: Brazilia, America Centrala, India -  tinuturi care dau dulceata si rafinament fiecarui strop de cafea.

  100,00 lei 130,00 lei
 • Capsule Covim Granbar O cafea cremoasă, corpolenta si aromata, cu un gust intens și echilibrat, espresso-ul clasic italian.

  65,00 lei 68,00 lei
 • Capsule Tassimo L'OR Cappuccino, 267.2 g- O cafea delicata și cu o spumă fină ca de catifea, cu o singură apăsare de buton poți avea un cappucino exact așa cum îți dorești.

  27,00 lei
 • Capsule Lavazza Espresso Point Tierra -  ideale pentru un espresso de neuitat, aromat și parfumat. Un produs excelent Arabica 100%, realizat exclusiv dintr-un amestec de cafele verzi de la comunitățile micilor producători independenți de cafea din Honduras, Peru , Columbia și alte țări din America de Sud.

  100,00 lei 130,00 lei