Promo TASSIMO JACOBS CAFE CREMA XL 132.8G Mărește

Capsule cafea, Jacobs Tassimo Caffe Crema XL, 16 bauturi x 215 ml, 16 capsule

29,24 lei

31,24 lei

-2,00 lei

Te putem ajuta?
0742 25 55 33

Capsulele Tassimo Caffè Crema Classico XL sunt alegerea perfectă pentru iubitorii de cafea clasică. Producătorii și-au folosit talentul pentru a obține un produs care respectă tradiția rețetei germane.

Tassimo Caffè Crema Classico XL este o cafea delicioasă, cu un strat gros de spumă și cu un gust intens. Un amestec bine ales, cu un gust rotund si subtil, mediu prajit, cu aroma echilibrată. 

Lasa-te surprins de cafeaua Tassimo Jacobs Caffè Crema Classico XL , creata pentru a-ti oferi sansa de a trai o experienta inedita. Cu un gust intens, pur si o aroma complexa, dar echilibrata, cafeaua proaspat macinata te va aduce mai aproape de o experienta incantatoare, lipsita de compromisuri. 

Cafeaua Tassimo Jacobs Espresso Caffè Crema Classico XL reprezinta promisiunea unui vis devenit realitate. Istoria magica a Alintaromei a inceput in anul 1895, atunci cand Johan Jacobs si-a propus sa le ofere oamenilor sansa de a savura cea mai proaspata cafea din lume.
Ceea ce parea doar un vis a devenit realitate! Dupa mai bine de 100 ani, magia Alintaromei Jacobs asigura momente de pura incantare in bucatariile a milioane de persoane din intreaga lume.
Acum si tu poti experimenta mai mult decat aroma unei simple cesti de cafea Jacobs Espresso Caffè Crema Classico XL.

Blend / Intensitate: 6 

Gust / Aroma: Rotund, subtil, echilibrat, prajit

Pachetul conține 16 capsule compatibile cu Espressor Bosch Tassimo.

Gramaj: 132.8 g

Aromă: Intensă

Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine la o temperatură maximă de 18°C.

  

Brand Capsule Jacobs Tassimo
Continut Cafea
Compatibil cu Tassimo
Tip Capsule cafea
Aroma Intensa

TE-AR MAI PUTEA INTERESA