LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

Ceai solubil

 • Doncafe Forest Berry Tea este un mix pe bază de extract de ceai negru, cu aromă de fructe de pădure cu o îmbinare perfectă a ingredientelor pentru a vă oferi un ceai cu un gust savuros. Un produs profesional, de calitate superioară.

  21,30 lei
 • Doncafe Lemon Tea este un mix pe bază de extract de ceai negru, cu aromă naturală de lămâie, cu o îmbinare perfectă a ingredientelor pentru a vă oferi un ceai cu efect reconfortant.   Un produs profesional, de calitate superioară.

  21,30 lei
 • Ceaiul instant de la Ristora cu aroma de lamaie are un gust foarte bun, revigorant, ce da buna dispozitie oricui il gusta.

  16,00 lei
 • Caprimo Wild Fruit Tea cu fructe de padure, stimulează papilele gustative cu gustul dulce, fructat, cu un gust de fructe sălbatice proaspăt culese.. Acest ceai poate fi savurat fie cald, fie rece.  Special dezvoltat pentru piața de vending.

  21,40 lei
 • Ceaiul instant de la Ristora, cu aroma de piersica, este o bautura usor de preparat, cu un gust cuceritor de piersici proaspete. Produs ideal pentru vending și bar. Poate fi, de asemenea, pregătit manual cu apă caldă sau rece, perfect pentru orice anotimp.

  16,50 lei 18,00 lei