Promo Pachet Promo Diamond cafea boabe Mărește

Pachet Promo Diamond cafea boabe

206,69 lei

227,00 lei

-20,31 lei

Cafea de top

Livrare gratuită

Te putem ajuta?
0742 25 55 33

PACHETUL PROMOTIONAL DIAMOND contine:

1 kg Morra Origini Brasilia Santos SSFC +

1 kg Lavazza Super Gusto UTZ cafea boabe +

1 kg Dallmayr Crema D'Oro cafea boabe

Morra Origini Brasilia Santos SSFC

Boabele de cafea din regiunea Santos, Brasil, oferă o varietate plăcută de note de gust, perfectă pentru tipuri de preparare de la cafea de filtru la espresso. Dacă sunteți în căutarea unei cafele cu conținut scăzut în aciditate, Brasil Santos este perfectă. Veți savura o cafea dulce, fină, cu aciditate medie, note de nuci și aromă de ciocolată.

Boabele verzi de cafea sunt prăjite de către echipa Morra Origini pentru dumneavoastră astfel încât aromele originale să fie păstrate și evidențiate pentru a oferi experiența unei cafele de specialitate proaspăt prăjită de cea mai bună calitate.

100% Arabica.

Origine: Brazilia, Santos

Ferma: Santos

Altitudine: 800 m

Varietate: Bourbon, Catuai

Procesare: Naturală                    

Lavazza Super Gusto UTZ este o cafea cu un gust bogat cu note placute de cacao si caramel. Această cafea este un amestec optim de cafea Arabica de înaltă calitate din America de Sud și cafea Robusta din Asia. Lavazza Super Gusto este o cafea produsă în mod durabil și în conformitate cu standardele UTZ.

Dallmayr Crema D'Oro –o specialitate din cele mai bune boabe de cafea 100% Arabica, mediu prajită, cu aromă echilibrată, cremă fină, aurie și note de ciocolată amăruie, ușor picante.

Sortimentul de cafea boabe Dallmayr Crema D'Oro vă va încânta cu un gust catifelat și blând. Această cafea poate fi savurată sub formă de caffe creme, latte macchiato sau cappuccino.

Intensitate: 3/5.

Prăjire: 3/5

Aciditate: 3/5

A se pastra intr-un loc uscat si racoros.

Brand Pachete smart
Gramaj 1 kg
Continut Cafea
Tip Cafea boabe

TE-AR MAI PUTEA INTERESA