Promo PACHET PROMO SILVER Mărește

Pachet Promo Silver cafea boabe

157,20 lei

167,10 lei

-9,90 lei

Cafea de top

Livrare gratuită

Te putem ajuta?
0742 25 55 33

PACHETUL PROMOTIONAL SILVER contine :

1 kg Lavazza Super Crema cafea boabe +

1 kg Morra Espresso cafea boabe + 

2 cutii Illy Espresso Classico cafea boabe 250g

Lavazza Super Crema Espresso este un amestec de cafea cu aromă de alune de padure si zahar brun, cu o cremă catifelată și consistentă, împreună creând un espresso ușor și cremos.  Această cafea este recomandată pentru baruri și restaurante.

Morra – Celebrating Good Taste - o cafea boabe creată pentru celebrarea bunului gust și a clipei perfecte în care savurezi un espresso echilibrat.

Procesul de prăjire a fost realizat special pentru a scoate în evidență aroma specifică a unui espresso distinct, cu profil de prăjire medium dark. Nuanțele fine de caramel, condiment și ciocolată, aciditatea medie spre scăzută, sunt toate armonizate, pentru a oferi ocazia perfecta de celebrare a bunului gust!

Produs recomandat pentru espresso.

Cu fiecare ceașcă de cafea Morra pe care o savurezi, aromele nuanțate de caramel și ciocolată te vor surprinde, precum și îmbinarea acidității cu delicata cremă a unui espresso. 

Illy Espresso Classico este o cafea recunoscută datorită gustului magnific - un gust și o aromă obținute din pasiunea și talentul  producătorilor, care au ridicat la nivel de artă prăjirea boabelor de cafea Arabica 100%. Această cafea este recomandată atât pentru consumul de acasă cât și de la birou, oferind relaxare și satisfacție.

Cutia este confecționată din metal, de culoare argintie, cu un aer medieval ce permite protejarea şi păstrarea nealterată a amestecului de cafea. 

A se pastra intr-un loc uscat si racoros.

Brand Pachete smart
Continut Cafea
Tip Cafea boabe

TE-AR MAI PUTEA INTERESA