LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

Cafea

 • Doncafe Espresso Intense este o cafea specială pentru aparatele de cafea vending. Este unică prin gustul intens, dulce-amărui, fiecare ceașcă de cafea fiind îmbogațită cu o cremă consistentă, de culoarea chihlimbarului.

  23,00 lei 31,00 lei
 • Amigo Vending -instant - o cafea savuroasa care cucereste prin aroma si savoare. Aceasta cafea instant este pentru toți cei care sunt mereu contra cronometru și lucrează sub presiunea timpului.

  44,30 lei
 • Amigo Irish Cappuccino Produsul instant pentru bautura cu gust de cappuccino este alegerea potrivita pentru pauza de cafea. 

  27,10 lei
 • Cafea boabe Amigo -  este un amestec de cafea prăjită lent pentru obținerea unui gust bogat si a unei arome puternice. Cafeaua are gust intens, aromat, dulce-amărui caramelizat, cu cremă densă și consistentă, de culoare maronie.Recomandat pentru automate de cafea.

  46,00 lei 50,00 lei
 • Doncafé Decaffeinated Instant Coffee este o cafea 100% naturală, aromată, cu un gust intens, dulce-caramelizat şi uşor condimentat. Procesul natural de decafeinizare cu dioxid de carbon lichid păstrează aroma bogată a cafelei instant decafeinizate. Mixul special, obţinut prin atenta selecţionare a boabelor de cafea, vă oferă plăcerea unei cafele...

  52,00 lei
 • Doncafe Frappe este un mix complet de cafea instant, cafea prajita si macinata, coffee creamer si zahar, creat special pentru obtinerea unui frappe cremos si foarte aromat, cu un gust perfect de espresso, care se serveste cu gheata si lapte. Un produs profesional, de calitate superioara, dedicat pentru restaurante, baruri, terase si cafenele. 

  44,00 lei
 • Cafea Covim Miscela Bar - o cafea creată cu pasiune din boabe de cafea atent selecţionate pentru a ne încânta simţurile.  Această cafea este un amestec echilibrat între Arabica și Robusta, oferind atât aromă cât și intensitate  pentru obţinerea unui espresso adevarat.

  44,00 lei 54,00 lei
 • Cappuccino Ristora- un cappuccino clasic italian, un amestec echilibrat de lapte si cafea cu o spuma bogata si delicioasa. 

  14,00 lei
 • Cafeaua Luxury Bar oferă experienţa unică a unui espresso aromat și savuros. Este o cafea prajită și ambalată conform standardelor italienești, recunoscute pentru calitatea superioară. Luxury Premium Bar este destinată segmentului HORECA.

  50,00 lei
 • Luxury Excellence este o cafea aromată, dar nu agresivă, ale cărei boabe atent alese sunt prăjite cu mare grijă pentru a elibera savoarea și a pune papilele la treabă. Această cafea oferă ocazia ca preţ de o clipă să ne simţim în altă lume.

  32,00 lei
 • Luxury Classic - o cafea robustă, intens prăjită, plină de savoare, concepută pentru aparatele de vending. Este perfectă pentru orice moment al zilei, cu aroma proaspată și tonifiantă va surprinde plăcut pe oricine.

  26,00 lei
 • Cafea boabe Covim Decaf Suave – o cafea decafeinizată ce conține este un amestec de boabe de cafea 100% Arabica provenite din Brazilia, Columbia, Costa Rica, Guatemala și Santo Damindo. Ţinuturi de vis – aromă de vis pentru, cei care doresc o cafea decafeinizată și puternic aromată.

  46,20 lei 59,00 lei
 • Luxury Exclusive oferă o experienţă unică, bogată în arome și cu o cremă consistentă se remarcă de la prima degustare.  Produsele marca Luxury reprezintă sintagma calităţii înainte de toate. 

  35,00 lei