Promo Gaggia Magenta Prestige 1900 w, carafa de lapte, rasnita ceramica Mărește

Gaggia Magenta Prestige 1900 w, carafa de lapte, rasnita ceramica

2 850,00 lei

3 000,00 lei

-150,00 lei

Livrare gratuită

Te putem ajuta?
0742 25 55 33

Espressor automat Gaggia Magenta Prestige, sistem automat pentru lapte

Automat compact - Made in Italy

 100% proiectat și fabricat în Italia. Garanția calității premium și expresia unei pasiuni nesfârșite pentru arta de a face espresso.

Interfata pe baza de Display Touch
Teava inox professionala pentru abur/apa pentru preparare crema lapte.
Realizeaza pana la 5 bauturi pe baza de cafea.
Rasnita cutite ceramice.
Optiaroma cu 5 trepte reglaj cantitate cafea per ceasca.
Preinfuzie
Pompa 15 bar
Meniu in Limba Romana.
boiler inox
rezervor apa - 1.8 L
tanc boabe - 250 g
rezervor zat - 15 pcs
utilizeaza Filtru Brita Intenza
putere 230v50hz 1900W
greutate 8 kg

PÂNĂ LA 12 BĂUTURI LA ATINGEREA UNUI BUTON

Descoperiți cele 12 băuturi disponibile: ristretto, espresso, espresso lungo, cafea, americano, cappuccino, cafe au lait, lapte spumat, alb plat, latte macchiato, cafe cortado și apă fierbinte.

INTERFATA NOUĂ CU BUTONE CAPACITIVE

Interfața largă de utilizator cu afișaj color și butoane capacitive asigură mai mult control și vizibilitate pentru o experiență îmbunătățită a utilizatorului. Prepararea băuturilor este foarte simplă și toate procedurile de curățare sunt ghidate pas cu pas.

CARAFA DE LAPTE INTEGRATA

Carafa de lapte integrată spumează laptele de două ori și îndepărtează toate bulele pentru a obține o spumă perfectă, întotdeauna la temperatura potrivită, dintr-o singură atingere. Mai mult, ciclul automat de curatare si posibilitatea de a depozita carafa in frigider o fac igienica si eficienta.

TAVĂ ESPRESSO DIN OȚEL INOX

Asigură înălțimea potrivită pentru a obține espressouri impecabile oricând, cu un strat de cremă perfect și uniform și fără stropire în timpul preparării. Inchisa in tava de picurare, poate fi extrasa cu usurinta printr-un simplu gest si asezata la inaltimea potrivita.

RÂȘNIȚE REGLABILE 100% CERAMICĂ

Rasnitele rezistente 100% ceramice extrag cea mai pura esenta din boabele de cafea, prevenind supraincalzirea si arderea. Acest material garantează performanțe de lungă durată, liniște și cel mai bun rezultat în ceașcă. Alegeți dintre 5 opțiuni pentru a vă personaliza espresso-ul, de la cea mai fină măcinare pentru un gust puternic, la cea mai grosieră pentru o cafea mai ușoară.

OPTIUNEA CAFEA MACINATA

Pe lângă opțiunea boabe de cafea, o soluție ușoară pentru prepararea diferitelor amestecuri de cafea măcinată, chiar și cele fără cofeină.

CAZAN RAPID

Cazanul Quick Heat asigură băuturi fierbinți de la prima ceașcă fără așteptare. Secretul său constă în corpul său realizat din aluminiu ușor și oțel inoxidabil, care poate atinge rapid temperaturile calde.

Brand Gaggia
Continut Altele
Tip Aparat cafea boabe

TE-AR MAI PUTEA INTERESA