LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

Produse intretinere

 • Filtru Saeco de calcar si purificare apa Aquaclean pentru espressoare Philips si Saeco. Imbunatateste gustul cafelei. Fara detartrare timp de 5000 cesti.  Inlocuieste capul o data la 3 luni CA6903/00. Garantat nu necesita detartrare timp de 5000 de cesti. 

  69,00 lei
 • Gaggia Brita Intenza este un filtru de apa care protejeaza aparatele de cafea prin diminuarea depunerilor de calcar oferind acestora o durata de utilizare indelungata si mentinand o calitate superioara a gustului cafelei.Compatibil cu espressoarele Saeco, Gaggia si Philips.

  54,00 lei
 • Dizolvati continutul unui plic in 1/2 l de apa rece. Turnati solutia in recipientul de apa al aparatului si porniti aparatul. Incalziti solutia, nu o fierbeti, sau lasati solutia sa curga in vasul detasabil al filtrului. Dupa indepartarea calcarului clatiti de doua ori sistemul cu apa curata.Indicatii: pentru o depunere accentuata utilizati doua plicuri...

  6,00 lei
 • Solutie de decalcifiere Bio Schnell contine acid citric si acid tartric conform normelor de igiena. Indeparteaza calcarul simplu, sigur si temeinic cu actiunea puternica a acizilor naturali, din aparate precum masini de cafea, masini de cafea pe baza de monodoze, capsule, espresoare, automate de cafea, fierbatoare de apa, boilere sau aparate de fier oua.

  12,90 lei
 • Tablete curatare pentru toate mașinile automate espresso Gaggia. Pastilele au rolul de a elimina uleiurile si reziduurile din grup pentru a va bucura de cea mai buna aroma de cafea la fiecare utilizare.  Se utilizeaza conform instructiunilor din manualul espressorului. Pachetul contine 10 tablete.

  34,00 lei