LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 170 lei.

Produse intretinere

Vă oferim o diversitate de produse de întreținere pentru aparatele de cafea precum decalcifiant, tablete curățare și filtre de la branduri precum Saeco, Gaggia și Heitmann.

 • Filtru Saeco de calcar si purificare apa Aquaclean pentru espressoare Philips si Saeco. Imbunatateste gustul cafelei. Fara detartrare timp de 5000 cesti.  Inlocuieste capul o data la 3 luni CA6903/00. Garantat nu necesita detartrare timp de 5000 de cesti. 

  64,90 lei
 • Tablete curatare pentru toate mașinile automate espresso Gaggia. Pastilele au rolul de a elimina uleiurile si reziduurile din grup pentru a va bucura de cea mai buna aroma de cafea la fiecare utilizare.  Se utilizeaza conform instructiunilor din manualul espressorului. Pachetul contine 6 tablete.

  30,90 lei
 • Solutie de decalcifiere Bio Schnell contine acid citric si acid tartric conform normelor de igiena. Indeparteaza calcarul simplu, sigur si temeinic cu actiunea puternica a acizilor naturali, din aparate precum masini de cafea, masini de cafea pe baza de monodoze, capsule, espresoare, automate de cafea, fierbatoare de apa, boilere sau aparate de fier oua.

  17,20 lei
 • Decalcifiant Lichid Bio Schnell Heitmann 500 ml. Solutie universala de decalcifiere. inlatura fiabil calcarul in bucatarie si baie. Nu este potrivit pentru email, suprafete din marmura, gresie si faianta sensibila la acizi.

  25,70 lei
 • Dizolvati continutul unui plic in 1/2 l de apa rece. Turnati solutia in recipientul de apa al aparatului si porniti aparatul. Incalziti solutia, nu o fierbeti, sau lasati solutia sa curga in vasul detasabil al filtrului. Dupa indepartarea calcarului clatiti de doua ori sistemul cu apa curata.Indicatii: pentru a indeparta o depunere accentuata utilizati...

  7,15 lei