LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 170 lei.

Ciocolata

Descoperă sortimentele de ciocolată caldă solubilă/instant, disponibile în diverse gramaje, pe Cafeo.ro! 

 • Ciocolata Densa Ristora Bar instant este ideala pentru prepararea unei bauturi delicioase prin simpla adaugare a 100 ml de apa sau lapte, conform instructiunilor de preparare de pe ambalaj. Vei savura și acasă o ciocolata densă, cu gust delicios, precum cele preparate in cafenele de specialitate.

  58,29 lei
 • Ristora ciocolata calda are gust placut si intens de ciocolata.  Ristora Chocolate este o pudră instant de cacao pentru prepararea ciocolatei calde. Vă va înveseli și vă va oferi vioiciune și energie pentru întreaga zi.

  21,99 lei
 • Ristora Plus - ciocolata calda cu aroma minunata, o bautura cremoasa si delicioasa, ideala pentru un moment de rasfat.

  27,39 lei
 • Ristora Bar ciocolata alba densa borcan - ciocolata densa alba, cremoasa si gustoasa, ideala pentru prepararea unei ciocolate calde cu care sa te rasfeti. Gramaj: 800g.

  40,89 lei
 • Ristora DAF Rosso ciocolata calda - ideala pentru prepararea unei delicioase bauturi cu gust puternic de ciocolata fiind recomandata pentru aparatele  automate de tip vending.

  25,19 lei
 • Ciocolata Cocaya Classic Brown este un produs marca J.J. Darboven şi conţine 13% cacao. Dacă alegeți sortimentul de ciocolată COCAYA, veți obține nu numai ciocolată caldă ci și un gust de primă clasă. Acest produs este ideal pentru aparatele de vending, pentru prepararea unei băuturi delicioase la tine acasă. Se poate amesteca cu lapte sau apă.

  22,69 lei