LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

Ciocolata

Descoperă sortimentele de ciocolată caldă solubilă/instant, disponibile în diverse gramaje, pe Cafeo.ro! 

 • Ristora Bar ciocolata alba densa borcan - ciocolata densa alba, cremoasa si gustoasa, ideala pentru prepararea unei ciocolate calde cu care sa te rasfeti. Gramaj: 800g.

  37,50 lei
 • Ristora Bar Ciocolata densa borcan- un produs ideal pentru prepararea unei ciocolate calde cu gust bogat si corpolent, densa si cremoasa.

  37,15 lei
 • Ristora DAF Rosso ciocolata calda - ideala pentru prepararea unei delicioase bauturi cu gust puternic de ciocolata fiind recomandata pentru aparatele  automate de tip vending.

  22,96 lei
 • Ciocolata Densa Ristora Bar instant este ideala pentru prepararea unei bauturi delicioase prin simpla adaugare a 100 ml de apa sau lapte, conform instructiunilor de preparare de pe ambalaj. Vei savura și acasă o ciocolata densă, cu gust delicios, precum cele preparate in cafenele de specialitate.

  56,15 lei
 • Ristora ciocolata calda are gust placut si intens de ciocolata.  Ristora Chocolate este o pudră instant de cacao pentru prepararea ciocolatei calde. Vă va înveseli și vă va oferi vioiciune și energie pentru întreaga zi.

  20,70 lei
 • Ristora Plus - ciocolata calda cu aroma minunata, o bautura cremoasa si delicioasa, ideala pentru un moment de rasfat.

  24,50 lei
 • Doncafé Hot Choco este o combinaţie completă şi perfectă de lapte, cacao şi arome, din care se obţine o delicioasă ciocolată caldă, cremoasă, cu aromă de vanilie. Un produs profesional, de calitate superioară. Băutură instant aromatizată pe bază de cacao pudră şi lapte praf.

  25,58 lei 27,75 lei
 • Ciocolata Cocaya Classic Brown este un produs marca J.J. Darboven şi conţine 13% cacao. Dacă alegeți sortimentul de ciocolată COCAYA, veți obține nu numai ciocolată caldă ci și un gust de primă clasă. Acest produs este ideal pentru aparatele de vending, pentru prepararea unei băuturi delicioase la tine acasă. Se poate amesteca cu lapte sau apă.

  22,69 lei