LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

Aparate cafea boabe

 • Espressorul de cafea boabe -Scott este fiabil, ușor de utilizat și de curățat.Folosește cea mai mare presiune pentru a pregăti cafeaua perfectă, ceașcă după ceașcă.

  1 735,00 lei
 • Aparatul Saeco Aulika Top HSC (High Speed Cappuccino)-destinat lumii tale Saeco Aulika Top HSC este succesorul popularului filtru de cafea Saeco Aulika Top, modernizat în așa fel încât timpul de așteptare pentru lapte spumat a fost scurtat.  Acesta este proiectat pentru birouri, locuri medii și mari, pentru un consum intre 20 - 50 cafele pe zi.

  5 700,00 lei 5 800,00 lei
 • Aparatul Saeco Saeco Aulika Top are multiple functii reglabile, inclusiv pre-infuzie, rasnire manuala pe 8 nivele, inaltime reglabila a duzei de cafea, posibilitatea de a servi doua bauturi concomitent  si posibilitatea reglarii pe 6 pozitii pentru taria cafelei, de la 6 la 10 grame.

  6 300,00 lei
 • Cel mai mic aparat din gama Aulika se recomandă drept aparatul ideal pentru o utilizare casnică și pentru birouri cu până la 30-40 de oameni.

  4 500,00 lei
 • Saeco Lirika One Touch Cappuccino este un aparat performant, simplu, ideal pentru birouri si Ho.Re.Ca.de mici locatii. Are un design modern si este incredibil de usor de utilizat. Are rezervoare de cafea si apa generoase.  Acesta se diferentiaza de celelalte modele Lirika prin faptul ca ofera specialitati cu lapte (cafea cu lapte, cappuccino, latte...

  2 950,00 lei
 • IMPRESSA XJ9 Professional Perfect pentru a forma un latte macchiato IMPRESSA XJ9 Professional este o prezenta excelenta atunci cand calitatea bauturilor oferite musafirilor, clientilor sau angajatilor este la fel de importanta ca stilul si rafinamentul in arhitectura, estetica si design.

  17 600,00 lei
 • IMPRESSA XS9 Classic Cappuccino la o singura apasare de buton Oricine se gandeste in ziua de astazi la cafea nu-si imagineaza doar un espresso sau un café creme dar si specialitati moderne din cafea precum latte macchiato sau cappuccino.  Aceasta evolutie necesita si o solutie pentru cafenelele mici, birouri si firme de catering. 

  10 220,00 lei