LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 170 lei.

Aparate cafea boabe

Vezi aparate cafea boabe pentru acasa sau la birou! Oferte variate si pachete promotionale te asteapta!

 • Espressor Automat De'Longhi, ECAM 22.110 SB Boabe proaspăt măcinate pentru perfecțiunea gustului, de fiecare dată Prepară cafeaua și băuturile cu lapte perfecte cu o simplă apăsare de buton Pregătește băuturile cu cafea la temperatura potrivită, cu densitatea, gustul și culoarea perfectă mulțumită tehnologiei De'Longhi

  1 830,00 lei
 • Espressorul Saeco Lirika Black este un aparat recoman dat pentru spatiile mici, pentru acasa sau la birou, avand un design simplu si compact, insa durabil si simplu de utilizat. 

  1 969,00 lei
 • Espressor LELIT Anita PL042EM Gama ANITA, RAPID SI PROASPAT PENTRU PASIONATI. Aparat de cafea ce incorporeaza espressor si rasnita cu cutite conice 38 mm, reglaj stepless, espressor cu boiler 250 ml, portafiltru 57 mm, tamper incorporate. Functioneaza cu Boabe de cafea, Cafea macinata si Paduri de cafea.

  2 900,00 lei
 • Gama Anita - Rapid si proaspat pentru pasionati Lelit PL042 TEMD espressor clasic este un aparat de cafea ceincorporeaza espressor si rasnita cu cutite conice de 38mm, reglaj stepless, espressor cu boiler 250ml, portafiltru 57mm, tamper incorporate. 

  3 500,00 lei
 • Aparatul Saeco Aulika Top HSC (High Speed Cappuccino)-destinat lumii tale Saeco Aulika Top HSC este succesorul popularului filtru de cafea Saeco Aulika Top, modernizat în așa fel încât timpul de așteptare pentru lapte spumat a fost scurtat.  Acesta este proiectat pentru birouri, locuri medii și mari, pentru un consum intre 20 - 50 cafele pe zi.

  6 830,00 lei
  Online only
 • Aparatul Saeco Saeco Aulika Top are multiple functii reglabile, inclusiv pre-infuzie, rasnire manuala pe 8 nivele, inaltime reglabila a duzei de cafea, posibilitatea de a servi doua bauturi concomitent  si posibilitatea reglarii pe 6 pozitii pentru taria cafelei, de la 6 la 10 grame.

  7 450,00 lei
  Online only
 • Cel mai mic aparat de cafea din gama Aulika se recomandă drept aparatul ideal pentru o utilizare casnică și pentru birouri cu până la 30-40 de persoane.

  5 549,00 lei
  Online only
 • Espressor automat Gaggia Magenta Prestige, sistem automat pentru lapte Automat compact - Made in Italy  100% proiectat și fabricat în Italia. Garanția calității premium și expresia unei pasiuni nesfârșite pentru arta de a face espresso.

  3 000,00 lei
 • Saeco Lirika One Touch Cappuccino este un aparat pentru performant, simplu, ideal pentru birouri si Ho.Re.Ca. locatii mici. Are un design modern si este incredibil de usor de utilizat. Are rezervoare de cafea si apa generoase.  Acesta se diferentiaza de celelalte modele Lirika prin faptul ca ofera specialitati cu lapte (cafea cu lapte, cappuccino, latte...

  3 255,00 lei