LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 170 lei.

Cafea macinata Lavazza

Plăcerea unei cafele măcinate premium se regăsește în fiecare amestec Lavazza. Acestea sunt selectate, prăjite perfect și măcinate cu atenție, conform celor mai inalte standarde de calitate.

 

Cafeaua măcinată Lavazza este concepută pentru a garanta realizarea un espresso perfect, plin de aromă, la fiecare preparare.

 

Vezi toate produsele

 • Lavazza Crema e Gusto este o cafea cu aromă intensă și bine echilibrată, corpolentă, și parfum înmiresmat, având un gust reminiscent, bogat cu note de ciocolată. Această cafea cucerește cu crema sa bogată.

  13,89 lei 15,77 lei
 • Lavazza Qualita Oro Mountain Grown - un amestec unic de cafea din America Centrala, America de Sud si Etiopia, un amestec de cafea 100% Arabica, fructat și aromat cu un caracter semnificativ. Este dedicat adevăraților cunoscători ai specialităților italiene de cafea.

  23,49 lei 25,10 lei
 • Cafeaua Lavazza Espresso Italiano Club a fost creată pentru a satisface gusturile cunoscătorilor. Realizată dintr-un amestec de cafea Arabica 100%, este delicată și aromată. Este ideală pentru băuturi de tip mocha. Soiurile utilizate provin din plantații mici și boabe selectate. 

  21,98 lei
 • Lavazza Espresso Italiano Classico  este o cafea măcinată cu aromă intensă și persistentă. Este ideală pentru cei care iubesc un espresso adevărat, parfumat și aromat. 100% Arabica Intensitate: 5/10

  19,65 lei 25,03 lei
 • Lavazza  Espresso Italia no Classico  - cea mai buna aroma pentru cei care iubesc plăcerea pură a espresso. Gust: parfumat, aromat. Utilizare: ideal pentru espresso și "cafea lungă". 100% Arabica. Intensitate: 5/10

  23,10 lei
 • Lavazza Crema e Gusto este o cafea cu aromă intensă și bine echilibrată, corpolentă și parfum înmiresmat, având un gust reminiscent bogat, cu note de ciocolată. Această cafea cucerește cu crema sa bogată.

  18,40 lei
 • Lavazza Qualita Rossa este o cafea care te încarcă de energie. Este un amestec de cafea din Brazilia și Africa, cu aromă intensă, ideală pentru un impuls de energie pentru startul fiecărei zile.

  16,89 lei 18,57 lei
 • Lavazza Qualita Oro este o selecție de boabe de cafea, 100% Arabica, atent prajita si macinata, cu note fructate si florale. Un amestec aromat, intens, ideal pentru adevăraţii cunoscători. Această cafea poate fi folosită in toate tipurile de aparate de cafea.

  21,21 lei
 • Lavazza Qualita Rossa este o cafea care te încarcă de energie . Este un amestec de cafea din Brazilia și Africa, cu aromă intensă , ideală pentru un impuls de energie pentru startul fiecărei zile.

  19,65 lei
 • Lavazza Suerte - cafea intensă și aromatăExpertiza Lavazza în prăjirea medie selectează cu atenție cele mai bune boabe de cafea Robusta pentru a oferi un amestec bogat de boabe și o aromă echilibrată. Suerte este combinația perfectă de intensitate și dulceață, cu un gust de lungă durată.

  14,35 lei
 • Lavazza Qualita Oro Mountain Grown - un amestec unic de cafea din America Centrala, America de Sud si Etiopia, un amestec de cafea 100% Arabica, fructat și aromat cu un caracter semnificativ. Este dedicat adevăraților cunoscători ai specialităților italiene de cafea. Intensitate :7/10

  22,36 lei
 • Lavazza Il Mattino - O cafea intensă și deplin corpolentăPentru această cafea, expertiza Lavazza în selectarea celor mai bune origini a amestecat cu atenție cele mai bune cafele Arabica și Robusta din Asia și Africa. Rezultatul este un amestec bogat în aromă și un finisaj plăcut de alune. Sortiment ideal pentru cei care iubesc savoarea unei cafele...

  13,87 lei 16,87 lei
 • Lavzza Qualità Oro este o selecție de boabe de cafea, 100% Arabica. În varianta de cafea măcinată vei descoperi un amestec aromat, intens, ideal pentru adevăraţii cunoscători ai cafelei. Această cafea poate fi folosită in toate tipurile de aparate de cafea. Aroma : 5/5 Corp :4/5 Intensitate: 4/5

  17,89 lei 22,26 lei