LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 170 lei.

Cafea boabe Movenpick

 • Movenpick Caffe Crema Gusto Italiano Intenso-cafea boabe

  56,15 lei
 • Mövenpick Crema Schumli 100 % Arabica cafea boabe 1 kg este ideala pentru prepararea unei cafele deosebite la espresoarele automate de cafea. Mövenpick Schümli se evidentiaza printr-un gust bland si aromat deosebit datorita selectiei speciale si a prajirii boabelor ce confera un volum corporal relativ mare.

  56,15 lei
 • Mövenpick El Autentico Caffe Crema Rainforest - cafea boabe produsa de renumitul brand J. J. Darboven, este rezultatul unui proces lent de prajire, in stil traditional elevetian, cremoasa, 100% certificata Rainforest Alliance. 

  56,15 lei
 • Mövenpick Caffe Crema este o cafea in care au fost folosite boabe atent selectionate, de cafea Arabica 100%, supuse unui proces lent de prajire. Aceasta cafea  impresioneaza prin aroma inconfundabila , cu un gust divin si crema consistenta. Ideala pentru cafea crema cu o spumă catifelată, aurie și pentru preparate de cafea precum cappuccino și latte...

  56,15 lei
 • Movenpick of Switzerland der Himmlische - boabe selectate din cele mai renumite regiuni de cultivare a cafelei din lume, ținuturi frumoase care au îmbogățit paleta de arome a acestei cafele. Amestecul fin din boabe, 100% Arabica, a fost supus unui proces de prăjire ușor astfel încât toate aromele să se poată evidenția în fiecare degustare. 

  27,70 lei 30,00 lei
 • Movenpick Espresso - o selectie de boabe de cafea din cele mai bune regiuni de cultivare a cafelei, se evidentiaza prin aroma bogata si gust desavarsit. Boabe rafinate de cafea din cele mai bune regiuni în creștere din lume conferă acestei cafele aroma sa bogată și puternică.

  56,15 lei 60,52 lei