LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 170 lei.

Cafea boabe Dallmayr

 • Apreciată de generaţii, Dallmayr Prodomo este un amestec premium de cele mai fine boabe de cafea Arabica. Soiurile care scot în evidenţă aroma provin din Etiopia, ţara de origine a cafelei. Dallmayr Prodomo boabe are un conținut ridicat de cafeină, dar este special rafinată pentru a fi eliberată de gustul amar.

  34,39 lei
 • Cafeaua boabe Dallmayr Espresso D'oro se distinge printr-o cremă bogată, aurie. Aroma este puternică, cu o notă amăruie subtilă, de cacao. Boabele superioare de cafea Arabica si Robusta sunt atent selecționate și prăjite încet special pentru prepararea cafelei în aparate espresso. 

  60,50 lei
 • Dallmayr Crema d'Oro Intensa - caracterul acestei cafele bune, 100% Arabica, este dat de o cremă fină și o aromă echilibrată. Boabele de cafea Arabica, selcționate și prăjite cu grijă, iși dezvaluie întreaga aromă picantă în ceașca de cafea. Te va seduce gustul intens cu cremă fină și te va ademeni cu ecouri din Italia. Perfectă pentru cappuccino sau...

  60,50 lei
 • Dallmayr Crema Prodomo - o cafea 100% Arabica, recomandata pentru masinile de cafea complet automate. Acest amestec rafinat din cele mai fine cafele Arabica din plantatiile inalte este deosebit de scazut in aciditate, datorita procesului usor si lent de prajire.

  67,31 lei
 • Dallmayr Prodomo Decofeinizată - aceasta cafea boabe este un amestec in care se folosesc cafele nobile 100% Arabica, decofeinizate, rafinate special şi finalizate prin procesul de prăjire Dallmayr pentru atingerea aromei caracteristice. Savuraţi o cafea armonioasă cu aromă plină.  Intensitate: 3/5 Prăjire: 3/5 Aciditate: 3/5

  34,39 lei