LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 170 lei.

Ceai instant

Descoperă ceai instant / solubil, plin de aromă, de la cele mai cunoscute branduri precum Ristora, Caprimo sau Doncafe!

 • Doncafe Forest Berry Tea este un mix pe bază de extract de ceai negru, cu aromă de fructe de pădure cu o îmbinare perfectă a ingredientelor pentru a vă oferi un ceai cu un gust savuros. Un produs profesional, de calitate superioară.

  30,99 lei
 • Ceaiul instant de la Ristora, cu aroma de piersica, este o bautura usor de preparat, cu un gust cuceritor de piersici proaspete. Produs ideal pentru vending și bar. Pachetul de 1 kg poate fi utilizat pentru aproximativ 60 de băuturi. Poate fi, de asemenea, pregătit manual cu apă caldă sau rece, perfect pentru orice anotimp.

  20,95 lei
 • Doncafe Lemon Tea este un mix pe bază de extract de ceai negru, cu aromă naturală de lămâie, cu o îmbinare perfectă a ingredientelor pentru a vă oferi un ceai cu efect reconfortant.   Un produs profesional, de calitate superioară.

  31,19 lei
 • Ceaiul instant de la Ristora cu aromă de lămâie are un gust foarte bun, revigorant, ce dă bună dispozitie oricui il gustă. Produs ideal pentru vending și bar. Pachetul de 1 kg poate fi utilizat pentru aproximativ 60 de băuturi. Poate fi, de asemenea, pregătit manual cu apă caldă sau rece, perfect pentru orice anotimp.

  20,33 lei