LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

Aparate capsule

 • Aparat Bosch Vivy 2 + 12 pachete capsule Tassimo Gust extraordinar, dimensiuni reduse! TASSIMO VIVY 2  Gamă variată de băuturi. Preparare perfectă a băuturilor datorită tehnologiei INTELLIBREW™. Preparare ușoară cu o singură atingere de buton. Specialităţi de cafea la o simplă apăsare de buton. Economie de spațiu datorită dimensiunilor reduse.

  299,00 lei 372,00 lei
 • Aparat capsule - SGL Flexy- este un aparat cu un aspect modern, design compact si dimensiuni reduse ce il recomanda spatiilor din oricare birou. Acest aparat va ofera o modalitate moderna de preparare a espresso-ului favorit! Espressorul foloseste capsule de cafea Lavazza Espresso Point.

  649,00 lei 670,00 lei
 • Aparat capsule BeanZ - acest aparat te ajuta sa iti pregateste rapid o ceasca de cafea delicioasa, este suficient de mic pentru a nu ocupa spatiul de lucru din bucatarie, dar si suficient de puternic pentru a pregati cafea mereu fierbinte cu o simpla atingere de buton.

  381,00 lei 419,00 lei
 • Aparat capsule Lavazza Blue 1200 Classy Milk face parte din cea mai noua gama de espressoare, Classy, cu capsule Lavazza Blue. Este destinat iubitorilor de specialitati de cafea cu lapte avand disponibil Milk Frother, dispozitiv de preluare si dozare a laptelui.

  1 980,00 lei
 • Aparat capsule Lavazza Blue 300 Classy Mini-este un aparat de cafea de mici dimensiuni, cu un design modern, potrivit in birourile cu un consum redus sau in propria locuinta.In ciuda dimensiunilor reduse, espressorul este echipat cu un rezervor de apa de 0.7 litri si sertar pentru eliminarea deseurilor cu o capacitate de 5 capsule.

  569,00 lei