LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

Aparate capsule

 • Aparat capsule SGL Jolly compatibil Lavazza Blue-este un aparat cu un aspect modern, design compact si dimensiuni reduse ce il recomanda spatiilor din oricare birou. SGL Jolly va ofera o modalitate moderna de preparare a espresso-ului favorit! Espressorul foloseste capsule de cafea Lavazza Blue .

  649,00 lei 670,00 lei
 • Aparat capsule BeanZ - acest aparat te ajuta sa iti pregateste rapid o ceasca de cafea delicioasa, este suficient de mic pentru a nu ocupa spatiul de lucru din bucatarie, dar si suficient de puternic pentru a pregati cafea mereu fierbinte cu o simpla atingere de buton.

  419,00 lei
 • Aparat capsule Minu Lavazza A Modo Mio - este potrivit pentru orice spatiu si este foarte  ușor de utilizat.Printr-o simpla apasare de buton puteti savura un espresso autentic la dvs acasa sau la birou.

  300,00 lei
 • Aparat capsule Lavazza Blue 1200 Classy Milk face parte din cea mai noua gama de espressoare, Classy, cu capsule Lavazza Blue. Este destinat iubitorilor de specialitati de cafea cu lapte avand disponibil Milk Frother, dispozitiv de preluare si dozare a laptelui.

  1 980,00 lei
 • Aparat capsule Lavazza Blue  900 Classy Compact impresioneaza atat prin design cat si prin calitatea componentelor elvetiene.Usor de folosit, noul aparat Lavazza dispune de trei selectii diferite, este automat si programabil. Capsule compatibile Lavaza Blue

  880,00 lei
 • Aparat capsule Lavazza Blue 300 Classy Mini-este un aparat de cafea de mici dimensiuni, cu un design modern, potrivit in birourile cu un consum redus sau in propria locuinta.In ciuda dimensiunilor reduse, espressorul este echipat cu un rezervor de apa de 0.7 litri si sertar pentru eliminarea deseurilor cu o capacitate de 5 capsule.

  569,00 lei
 • Aparat capsule Lavazza Blue 1500 Classy impresioneaza atat prin design cat si prin calitatea componentelor elvetiene.Usor de folosit, noul aparat Lavazza dispune de patru selectii diferite, este automat si programabil. Capsule compatibile Lavaza Blue

  1 550,00 lei