LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

Aparate capsule

 • Aparat capsule - SGL Flexy- este un aparat cu un aspect modern, design compact si dimensiuni reduse ce il recomanda spatiilor din oricare birou. Acest aparat va ofera o modalitate moderna de preparare a espresso-ului favorit! Espressorul foloseste capsule de cafea Lavazza Espresso Point.

  649,00 lei 670,00 lei
 • Aparat capsule SGL Jolly compatibil Lavazza Blue-este un aparat cu un aspect modern, design compact si dimensiuni reduse ce il recomanda spatiilor din oricare birou. SGL Jolly va ofera o modalitate moderna de preparare a espresso-ului favorit! Espressorul foloseste capsule de cafea Lavazza Blue .

  649,00 lei 670,00 lei
 • Aparat capsule BeanZ - acest aparat te ajuta sa iti pregateste rapid o ceasca de cafea delicioasa, este suficient de mic pentru a nu ocupa spatiul de lucru din bucatarie, dar si suficient de puternic pentru a pregati cafea mereu fierbinte cu o simpla atingere de buton.

  400,00 lei 419,00 lei
 • Aparat capsule Lavazza Blue  900 Classy Compact impresioneaza atat prin design cat si prin calitatea componentelor elvetiene.Usor de folosit, noul aparat Lavazza dispune de trei selectii diferite, este automat si programabil. Capsule compatibile Lavaza Blue

  880,00 lei
 • Aparat capsule Minu Lavazza A Modo Mio - este potrivit pentru orice spatiu si este foarte  ușor de utilizat.Printr-o simpla apasare de buton puteti savura un espresso autentic la dvs acasa sau la birou.

  300,00 lei
 • Aparat capsule Lavazza Blue 1200 Classy Milk face parte din cea mai noua gama de espressoare, Classy, cu capsule Lavazza Blue. Este destinat iubitorilor de specialitati de cafea cu lapte avand disponibil Milk Frother, dispozitiv de preluare si dozare a laptelui.

  1 980,00 lei