LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

Cafea macinata

Îți oferim o gamă variată de cafea măcinată de la cele mai populare branduri de cafea din lume precum Lavazza, Dallmayr, Jacobs, Illy, și alții.

 • Cafeaua Dallmayr este o cafea populară în Germania de câteva decenii. Are un procedeu special de rafinare prin care îi sunt evidențiate aromele. Metoda de prăjire favorizează conservarea întregii arome și conferă un gust puternic, aspru, teutonic. O cafea ce te ajută să birui ziua ce îți stă înainte. Garantat din 100% Cafea Arabica.

  24,00 lei 28,00 lei
 • Lavazza Caffe Espresso este o cafea cu aromă intensă și persistentă. Este ideală pentru cei care iubesc un espresso adevărat, parfumat și aromat.

  16,40 lei 19,00 lei
 • Cafea decafeinizată cu aromă deplinăLavazza Decaffeinato este un amestec superior de cafea, cu toată intensitatea unui espresso, dar fără cofeină. Boabele de cafea sunt supuse unui proces de prăjire mediu. Aromă:4/5; Corpolența:3/5; Intensitate:3/5.

  16,90 lei 21,00 lei
 • Illy Espresso Filtru măcinata este o cafea ideală pentru prepararea la filtru sau la espresor. Amestecul este atent selecționat, din boabe pline, netede care au fost prăjite cu grijă, apoi măcinate perfect pentru a permite aromelor să alinte papilele gustative.   

  35,00 lei 37,00 lei
 • Lavazza Qualita Rossa este o cafea care te încarcă de energie . Este un amestec de cafea din Brazilia și Africa, cu aromă intensă , ideală pentru un impuls de energie pentru startul fiecărei zile.

  15,00 lei 17,00 lei
 • Qualità Oro este o selecție de boabe de cafea, 100% Arabica.  Un amestec aromat, intens , ideal pentru adevăraţii cunoscători.Această cafea poate fi folosită in toate tipurile de aparate de cafea. Aroma : 5/5 Corp :4/5 Intensitate: 4/5

  16,30 lei 19,00 lei
 • Lavazza Crema e Gusto este o cafea cu aromă intensă și bine echilibrată, corpolentă, și parfum înmiresmat, având un gust reminiscent bogat  cu note de ciocolată. Această cafea cucerește cu crema sa bogată.

  13,50 lei 14,00 lei
 • Illy Espresso măcinata este un amestec dinstinctiv Illy de cafea 100% Arabica, cu un gust delicat, bogat și plin, rezultat din talentul producătorilor care au selectat meticulous boabe de cafea din diferite regiuni din întreaga lume, cultivate în mod durabil.

  31,00 lei 35,00 lei
 • Lavazza Mattino - Intensă și deplin corpolentăPentru această cafea intensă și catifelată, expertiza Lavazza în selectarea celor mai bune origini a amestecat cu atenție cele mai bune cafele Robusta din Asia și Africa. Rezultatul este un amestec bogat în aromă și un finisaj plăcut de alune. Ideal pentru aceia care iubesc savoarea unei cafele echilibrate cu...

  11,50 lei 12,00 lei
 • Illy Moka măcinată – cafea de cel mai înalt nivel, care încântă : aceasta este misiunea Illy, pasiune și obsesie. O idee simplă creată prin mijloace complexe are ca rezultat acest gust unic: catifelat, imediat dulce, delicat cu arome florale și note fructate, în mod natural parfumat cu arome de migdale și miere.

  34,00 lei 35,00 lei
 • Lavazza Suerte -Intensă și aromatăExpertiza Lavazza în prăjirea medie selectează cu atenție cele mai bune boabe Robusta pentru a oferi un amestec bogat de boabe rotunde. Suerte este combinația perfectă de intensitate și dulceață, cu un finisaj de lungă durată.

  9,20 lei 11,00 lei
 • Cafeaua Illy Moka Dark măcinată conține o selecție de boabe 100% Arabica pline de prospețime, care dau naștere unei creații cu gust sublim, pe care nu-l regăsim la alte cafele. 

  34,00 lei 35,00 lei
 • Doncafe Espresso Profesional Filter Coffe-cafea de calitate premium, este un amestec din boabe de cafea cu origini alese: America Centrală, America de Sud și Africa- locuri exotice care au imprimat arome exotice acestei cafele. Este o cafea cu arome florale, de ciocolată, cabernet şi caramel.

  48,50 lei 51,00 lei
 • Tchibo Cafe Classic Elegant este o cafea macinata cu o aroma intensa, deosebita si o textura fina. 

  24,49 lei 26,00 lei
 • L'OR R&G Espresso - cafea prajita foarte intens, cu o bogatie care trezeste simturile.

  17,00 lei
 • Dallmayr Classic  este o cafea cu aromă intensă pentru care experții Dallmayr au combinat boabe de cafea din diferite zone ale lumii în scopul obținerii unei palete de arome cu care să cucerească. Este o cafea ideală pentru orice ocazie.

  25,00 lei
 • Dallmayr Prodomo Decofeinizată - aceasta cafea este un amestec in care se folosesc cafele nobile 100% Arabica de munte decofeinizate, rafinate special şi finalizate prin procesul de prăjire Dallmayr pentru atingerea aromei caracteristice. Savuraţi o cafea armonioasă cu aromă plină. 

  25,00 lei 29,00 lei
 • Cafeaua Movenpick Der Himmlische este unul din cafele cele mai bune ale producatorului J.J.Darboven, o selectie de boabe 100% Arabica ce impresioneaza prin aroma bogata si gustul complet. Secretul acestui amestec incomparabil este combinarea a 9 tipuri de cafea diferite, prajite si macinate dupa o reteta speciala elvetiana. 

  23,00 lei 29,00 lei
 • Dallmayr Espresso Monaco combină cultura cafelei italiene cu aroma caracteristică Dallmayr. Iubitorii de espresso vor adora stratul gros de caimac maro-auriu și gustul minunat dulce-amărui cu note ușoare de citrice. Dallmayr Espresso Monaco este, de asemenea, perfect pentru prepararea de cappuccino și latte macchiato.

  17,00 lei 18,50 lei
 • L'OR R&G Classique - un amestec de cafea Arabica pentru o bogatie de arome si pura placere!

  17,00 lei
 • L'OR R&G Intense - cafea prajita intens cu o urma de caramel dulce pentru o seductie senzoriala desavarsita.

  17,00 lei
 • Illy Espresso Decofeinizata este o cafea fin macinată pentru a asigura dezvăluirea optimă a aromelor. Boabele de cafea sunt de cea mai bună calitate : netede și corpolente, perfecte pentru o cafea cu un gust bogat, delicat și niciodată amar.

  31,00 lei 34,00 lei
 • Grano Ricco Professional Filter Coffee este o cafea creată special din boabe de cea mai bună calitate , care au fost prăjite lent pentru ca aromele să se armonizeze și să cucerească. Este o cafea care dă energie datorită intensitătii sale și răsfașă cu crema sa aurie și consistentă. 

  35,00 lei