LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

Aparate cafea

 • Aparatul Saeco Lirika detine un rezervor de apa care se poate scoate, un meniu pentru programare si patru butoane de selectie. Printre alte functii, aparatul poate prepara doua cesti de cafea simultan.

  2 450,00 lei
 • Espressor LELIT Anita PL042EM Gama ANITA, RAPID SI PROASPAT PENTRU PASIONATI. Aparat care incorporeaza espresor si rasnita cu cutite conice 38 mm, reglaj stepless, espressor cu boiler 250 ml, portafiltru 57 mm, tamper incorporate. Functioneaza cu Boabe de cafea, Cafea macinata si Paduri de cafea.

  2 250,00 lei
 • Gama Anita - Rapid si proaspat pentru pasionati Acest aparat incorporeaza espressor si rasnita cu cutite conice de 38mm, reglaj stepless, espressor cu boiler 250ml, portafiltru 57mm, tamper incorporate. Functioneaza cu Boabe de cafea, Cafea macinata si Paduri de cafea.

  2 900,00 lei
 • Espressorul Saeco Lirika Black este un aparat recomandat pentru spatiile mici, pentru acasa sau la birou, avand un design simplu si compact, insa durabil si simplu de utilizat. 

  1 890,00 lei
 • Aparatul Saeco Aulika Top HSC (High Speed Cappuccino)-destinat lumii tale Saeco Aulika Top HSC este succesorul popularului filtru de cafea Saeco Aulika Top, modernizat în așa fel încât timpul de așteptare pentru lapte spumat a fost scurtat.  Acesta este proiectat pentru birouri, locuri medii și mari, pentru un consum intre 20 - 50 cafele pe zi.

  5 700,00 lei 5 800,00 lei
 • Espressorul de cafea boabe -Scott este fiabil, ușor de utilizat și de curățat.Folosește cea mai mare presiune pentru a pregăti cafeaua perfectă, ceașcă după ceașcă.

  1 735,00 lei
 • Aparatul Saeco Saeco Aulika Top are multiple functii reglabile, inclusiv pre-infuzie, rasnire manuala pe 8 nivele, inaltime reglabila a duzei de cafea, posibilitatea de a servi doua bauturi concomitent  si posibilitatea reglarii pe 6 pozitii pentru taria cafelei, de la 6 la 10 grame.

  6 300,00 lei
 • Cel mai mic aparat din gama Aulika se recomandă drept aparatul ideal pentru o utilizare casnică și pentru birouri cu până la 30-40 de oameni.

  4 500,00 lei
 • Saeco Lirika One Touch Cappuccino este un aparat performant, simplu, ideal pentru birouri si Ho.Re.Ca.de mici locatii. Are un design modern si este incredibil de usor de utilizat. Are rezervoare de cafea si apa generoase.  Acesta se diferentiaza de celelalte modele Lirika prin faptul ca ofera specialitati cu lapte (cafea cu lapte, cappuccino, latte...

  2 950,00 lei
 • Aparat capsule - SGL Flexy- este un aparat cu un aspect modern, design compact si dimensiuni reduse ce il recomanda spatiilor din oricare birou. Acest aparat va ofera o modalitate moderna de preparare a espresso-ului favorit! Espressorul foloseste capsule de cafea Lavazza Espresso Point.

  649,00 lei 670,00 lei
 • Aparat capsule SGL Jolly compatibil Lavazza Blue-este un aparat cu un aspect modern, design compact si dimensiuni reduse ce il recomanda spatiilor din oricare birou. SGL Jolly va ofera o modalitate moderna de preparare a espresso-ului favorit! Espressorul foloseste capsule de cafea Lavazza Blue .

  649,00 lei 670,00 lei
 • Lelit Pl 91 Victoria face parte din Gama VIP, ce contine noile modele pentru pasionatii de cafea, create pentru a indeplini cele mai ridicate cerinte si fiind dotate cu noul model de PID, portafiltru nou patent Lelit.  Functioneaza cu Cafea macinata.

  3 500,00 lei
 • Aparat capsule BeanZ - acest aparat te ajuta sa iti pregateste rapid o ceasca de cafea delicioasa, este suficient de mic pentru a nu ocupa spatiul de lucru din bucatarie, dar si suficient de puternic pentru a pregati cafea mereu fierbinte cu o simpla atingere de buton.

  400,00 lei 419,00 lei
 • Espressorul Lelit PL41E este o masina de cafea espresso clasica care face parte din gama Anna, rapid ca intr-un bar. Functioneaza cu Cafea macinata si Paduri de cafea din hartie.

  1 600,00 lei
 • Lelit PL41EM -espressor din Gama Anna, rapid ca intr-un bar. Functioneaza cu Cafea macinata si cu Paduri de cafea din hartie. Ideal pentru familii mici sau pentru cei care beau espresso cu moderație!

  1 700,00 lei
 • Lelit PL41LEM este un aparat cu design clasic si structura robusta, cu manometru pentru masurarea presiunii din boiler, LED-uri albastre si Teava abur multi-directional profi, grilaj si tava INOX.  Functioneaza cu Cafea macinata si Paduri de cafea.

  1 850,00 lei
 • Lelit PL042EMI espressor Gama Anita, rapid si proaspat pentru pasionati. Aparat care incorporeaza espresor si rasnita cu cutite conice 38 mm, reglaj stepless, espressor cu boiler 250 ml, portafiltru 57 mm, tamper incorporat. Acest espressor este dotat cu intrerupatoare ovale cromate, manometru+PID si rasnita de cafea incorporata.

  2 450,00 lei
 • Lelit PL71 William rasnita cafea ON DEMAND-din Gama VIP, modele noi create pentru a indeplini cele mai ridicate cerinte.

  1 800,00 lei
 • Aparat capsule Lavazza Blue  900 Classy Compact impresioneaza atat prin design cat si prin calitatea componentelor elvetiene.Usor de folosit, noul aparat Lavazza dispune de trei selectii diferite, este automat si programabil. Capsule compatibile Lavaza Blue

  880,00 lei
 • Aparat capsule Minu Lavazza A Modo Mio - este potrivit pentru orice spatiu si este foarte  ușor de utilizat.Printr-o simpla apasare de buton puteti savura un espresso autentic la dvs acasa sau la birou.

  300,00 lei
 • Aparat capsule Lavazza Blue 1200 Classy Milk face parte din cea mai noua gama de espressoare, Classy, cu capsule Lavazza Blue. Este destinat iubitorilor de specialitati de cafea cu lapte avand disponibil Milk Frother, dispozitiv de preluare si dozare a laptelui.

  1 980,00 lei
 • Lelit William PL72 este o rasnita de cafea stepless, on demand, din gama VIP, model creat pentru a indeplini cele mai ridicate cerinte. 

  2 150,00 lei
 • Jura Giga X9c Professional Aluminium este modelul cel mai avansat din gama Professionala vand in dotare thermoblock-uri, pompe si recipiente pentru apa si zat de mare capacitate. O singură apăsare de buton este tot ceea ce este necesar pentru a începe procesul. 

  33 050,00 lei
 • Lelit PL81 Grace VIP Line espressor 

  2 700,00 lei
 • Destinat sectorului hotelier, restaurante si cafenele Korinto completeaza gama Necta pentru solutii de preparare si distributie a bauturilor calde .

  14 900,00 lei
 • Dimensiunile sale compacte il fac usor de integrat in orice spatiu. 14 butoane sunt disponibile pentru selectii directe in zona centala a aparatui.

  12 900,00 lei
 • Kikko RY Espresso 6 este versiunea mai noua a clasicului Kikko, oferind un aspect elegant si modern si performante imbunatatita. Noile dotari fac posibila amplasarea in siguranta a lui Kikko RY Espresso 6 in zonele nesupravegheate iar varietatea selectiilor si functiile sale vin in intampinarea gusturilor celor mai variate!

  15 000,00 lei