LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 100 lei.

Aparate cafea

 • Aparatul Saeco Lirika detine un rezervor de apa care se poate scoate, un meniu pentru programare si patru butoane de selectie. Printre alte functii, aparatul poate prepara doua cesti de cafea simultan.

  2 450,00 lei
 • Espressor LELIT Anita PL042EM Gama ANITA, RAPID SI PROASPAT PENTRU PASIONATI. Aparat de cafea ce incorporeaza espressor si rasnita cu cutite conice 38 mm, reglaj stepless, espressor cu boiler 250 ml, portafiltru 57 mm, tamper incorporate. Functioneaza cu Boabe de cafea, Cafea macinata si Paduri de cafea.

  2 300,00 lei
 • Gama Anita - Rapid si proaspat pentru pasionati Lelit PL042 TEMD espressor clasic este un aparat de cafea ceincorporeaza espressor si rasnita cu cutite conice de 38mm, reglaj stepless, espressor cu boiler 250ml, portafiltru 57mm, tamper incorporate. 

  3 000,00 lei
 • Espressorul Saeco Lirika Black este un aparat recomandat pentru spatiile mici, pentru acasa sau la birou, avand un design simplu si compact, insa durabil si simplu de utilizat. 

  1 890,00 lei
 • Aparatul Saeco Aulika Top HSC (High Speed Cappuccino)-destinat lumii tale Saeco Aulika Top HSC este succesorul popularului filtru de cafea Saeco Aulika Top, modernizat în așa fel încât timpul de așteptare pentru lapte spumat a fost scurtat.  Acesta este proiectat pentru birouri, locuri medii și mari, pentru un consum intre 20 - 50 cafele pe zi.

  5 700,00 lei 5 800,00 lei
 • Aparatul Saeco Saeco Aulika Top are multiple functii reglabile, inclusiv pre-infuzie, rasnire manuala pe 8 nivele, inaltime reglabila a duzei de cafea, posibilitatea de a servi doua bauturi concomitent  si posibilitatea reglarii pe 6 pozitii pentru taria cafelei, de la 6 la 10 grame.

  6 300,00 lei
 • Cel mai mic aparat din gama Aulika se recomandă drept aparatul ideal pentru o utilizare casnică și pentru birouri cu până la 30-40 de oameni.

  4 500,00 lei
 • Saeco Lirika One Touch Cappuccino este un aparat performant, simplu, ideal pentru birouri si Ho.Re.Ca.de mici locatii. Are un design modern si este incredibil de usor de utilizat. Are rezervoare de cafea si apa generoase.  Acesta se diferentiaza de celelalte modele Lirika prin faptul ca ofera specialitati cu lapte (cafea cu lapte, cappuccino, latte...

  2 950,00 lei
 • Lelit PL91 Victoria face parte din Gama VIP, ce contine noile modele de espressoare pentru pasionatii de cafea, create pentru a indeplini cele mai ridicate cerinte si este dotate cu noul model de PID si portafiltru, patentate Lelit.  Functioneaza cu Cafea macinata.

  3 600,00 lei
 • Espressorul Lelit PL41E face parte din gama Anna si este un aparat de cafea espresso clasic, ce aduce rapiditatea unui espressor profesional de bar. Functioneaza cu Cafea macinata si Paduri de cafea din hartie

  1 700,00 lei
 • Aparatul de cafea Lelit PL41EM este un espressor clasic din Gama Anna, cafe ofera calitate si rapiditate in realizarea bauturilor la fel ca un espressor profesional de bar. Functioneaza cu Cafea macinata si cu Paduri de cafea din hartie. Ideal pentru familii mici sau pentru cei care beau espresso cu moderație!

  1 850,00 lei
 • Lelit PL41LEM este un aparat cu design clasic si structura robusta, cu manometru pentru masurarea presiunii din boiler, LED-uri albastre si teava abur multi-directionala, grilaj si tava din inox.  Functioneaza cu Cafea macinata si Paduri de cafea.

  2 000,00 lei
 • Rasnita de cafea Lelit PL71 William face parte din Gama VIP ce prezinta modele noi, fiabile, create pentru a indeplini cele mai ridicate cerinte.

  1 850,00 lei
 • Aparatul Gaggia Velasca, este foarte ușor să te bucuri de aroma extraordinară a unui espresso italian. Trebuie doar să apesi un buton și în câteva secunde veti avea o cafea la fel de buna ca un espresso la bar.Aveti posibilitateade a alege tipul de macinare, cantitatea și consistenta în funcție de gustul dumneavoastra. 

  3 500,00 lei
 • Aparat capsule Lavazza Blue 1200 Classy Milk face parte din cea mai noua gama de espressoare, Classy, cu capsule Lavazza Blue. Este destinat iubitorilor de specialitati de cafea cu lapte avand disponibil Milk Frother, dispozitiv de preluare si dozare a laptelui.

  1 980,00 lei
 • Lelit PL042EMI espressor face parte din Gama Anita, care ofera aparate de cafea la standarde inalte, rapide si fiabile, pentru pasionati. Aparatul Lelit PL042EMI incorporeaza espresor si rasnita cu cutite conice 38 mm, reglaj stepless, espressor cu boiler 250 ml, portafiltru 57 mm, tamper incorporat.

  2 500,00 lei
 • Aparat capsule Lavazza Blue 1500 Classy impresioneaza atat prin design cat si prin calitatea componentelor elvetiene.Usor de folosit, noul aparat Lavazza dispune de patru selectii diferite, este automat si programabil. Capsule compatibile Lavaza Blue

  1 550,00 lei
 • Aparat capsule Lavazza Blue  900 Classy Compact impresioneaza atat prin design cat si prin calitatea componentelor elvetiene.Usor de folosit, noul aparat Lavazza dispune de trei selectii diferite, este automat si programabil. Capsule compatibile Lavaza Blue

  880,00 lei
 • Grație noii game Gaggia Velasca, este foarte ușor să te bucuri de aroma extraordinară a unui espresso italian. Trebuie doar să apăsați un buton și în câteva secunde veti avea o cafea la fel de buna ca un espresso la bar, gata de a fi savurata. Gaggia Velasca este, de asemenea, ideal pentru a face cappuccino spumoase. 

  2 500,00 lei
 • Lelit William PL72 este o rasnita de cafea stepless, on demand, din gama LELIT VIP.  Este un model creat cu atentie si maiestrie pentru a indeplini cele mai ridicate cerinte. 

  2 300,00 lei
 • Jura Giga X9c Professional Aluminium este modelul cel mai avansat din gama Professionala vand in dotare thermoblock-uri, pompe si recipiente pentru apa si zat de mare capacitate. O singură apăsare de buton este tot ceea ce este necesar pentru a începe procesul. 

  33 050,00 lei
 • Lelit PL81 Grace VIP Line espressor clasic, cu linii armonioase, eleganța înnăscută și alegerea exactă a materialelor și a finisajelor fac din aceast apart de cafea Lelit un espressor superb. Grace este familia de aparate espresso unde au fost concentrate cele mai bune tehnologii și linii de design.  Functioneaza cu Cafea macinata si Paduri de cafea

  2 800,00 lei
 • Espressor Automat De'Longhi, ECAM 22.110 SB Boabe proaspăt măcinate pentru perfecțiunea gustului, de fiecare dată Prepară cafeaua și băuturile cu lapte perfecte cu o simplă apăsare de buton Pregătește băuturile cu cafea la temperatura potrivită, cu densitatea, gustul și culoarea perfectă mulțumită tehnologiei De'Longhi

  1 830,00 lei
 • Espressor automat cu rasnita inox incorporata Diva De Luxe, Display LED, Cafea boabe, 1.1 l, 1470 W, 19 Bar, Inox.  

  1 150,00 lei
 • Cafetiera Studio Casa SC118 Cooking Expert, 900 W, 1.5 l, Afisaj digital, Carafa cafea termo din sticla.

  139,00 lei
 • Destinat sectorului hotelier, restaurante si cafenele Korinto completeaza gama Necta pentru solutii de preparare si distributie a bauturilor calde .

  14 900,00 lei