LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

Aparate cafea

 • Aparatul Saeco Saeco Aulika Top are multiple functii reglabile, inclusiv pre-infuzie, rasnire manuala pe 8 nivele, inaltime reglabila a duzei de cafea, posibilitatea de a servi doua bauturi concomitent  si posibilitatea reglarii pe 6 pozitii pentru taria cafelei, de la 6 la 10 grame.

  6 300,00 lei
 • Jura Giga X9c Professional Aluminium este modelul cel mai avansat din gama Professionala vand in dotare thermoblock-uri, pompe si recipiente pentru apa si zat de mare capacitate. O singură apăsare de buton este tot ceea ce este necesar pentru a începe procesul. 

  33 050,00 lei
 • Jura Giga X9 Professional Aluminium este modelul de espressor cel mai avansat din gama Professionala avand in dotare 3 thermoblock-uri, 3 pompe si recipiente pentru apa si zat de mare capacitate. O singură apăsare de buton este tot ceea ce este necesar pentru a începe procesul.  

  31 800,00 lei
 • Espressorul automat Jura Giga X8c Professional va ofera posibilitatea de preparare a cafelei extrem de rapid, datorita functiei Speed si unui Bypass suplimentar ce garanteaza pastrarea aromei. Puteti programa pana la 34 de specialitati diferite, iar afisajul initial poate fi personalizat.

  30 650,00 lei
 • Espressorul automat Jura Giga X8 Professional va ofera posibilitatea de preparare a cafelei extrem de rapid si usor, datorita functiei Speed si unui Bypass suplimentar ce garanteaza pastrarea aromei. Puteti programa pana la 34 de specialitati diferite, iar afisajul initial poate fi personalizat.

  29 700,00 lei
 • Espressorul automat Jura Giga X7c Professional este alegerea perfecta pentru prepararea a doua specialitati in acelasi timp, avand un sistem de utilizare extrem de simplu, prevazut cu Rotary Switch  si afisaj TFT. Espressorul Giga X7c garanteaza o macinare rapida si bauturi delicioase cu spuma de lapte. Puteti programa pana la 29 de specialitati diferite. 

  28 450,00 lei
 • Jura Giga X7c Professional - acest espressor este alegerea perfecta pentru prepararea a doua specialitati in acelasi timp, avand un sistem de utilizare extrem de simplu, prevazut cu Rotary Switch  si afisaj TFT. Espressorul Giga X7 garanteaza o macinare rapida si bauturi delicioase cu spuma de lapte. Puteti programa pana la 29 de specialitati diferite. 

  27 560,00 lei
 • GIGA X3c Professional - experienta liniei de top cu conexiune directa la apa Noul GIGA X3c Professional este solutia ideala atat pentru birouri mari cat si pentru zonele de relaxare: pana la 31 de specialitati programabile individual si 12 retete barista la o singura apasare de buton; o utilizare simpla si un minim de efort gratie recipientului mare de...

  21 350,00 lei
 • Jura Giga X3 Professional Aluminium este espressorul care ofera pana la 31 de specialitati de cafea programabile individual, precum si alte 12 retete barista. Aparatul este proiectat pentru a fi usor de intretinut, fiind dotat cu recipiente de apa si cafea voluminoase, precum si sistem integrat de clatire, curatare si indepartare a calcarului. 

  20 350,00 lei
 • Aparatul Saeco Aulika Top HSC (High Speed Cappuccino)-destinat lumii tale Saeco Aulika Top HSC este succesorul popularului filtru de cafea Saeco Aulika Top, modernizat în așa fel încât timpul de așteptare pentru lapte spumat a fost scurtat.  Acesta este proiectat pentru birouri, locuri medii și mari, pentru un consum intre 20 - 50 cafele pe zi.

  5 700,00 lei 5 800,00 lei
 • Cel mai mic aparat din gama Aulika se recomandă drept aparatul ideal pentru o utilizare casnică și pentru birouri cu până la 30-40 de oameni.

  4 400,00 lei
 • Saeco Royal Gran Crema este exemplul perfect de echilibru intre performanta si usurinta de utilizare si design. Are un afisaj grafic mare , cu mesaje si pictograme esentiale si intuitive ceea ce face ca selectia bauturilor dorite sa fie usoara. 

  3 760,00 lei
 • Aparatul Saeco Lirika detine un rezervor de apa care se poate scoate, un meniu pentru programare si patru butoane de selectie. Printre alte functii, aparatul poate prepara doua cesti de cafea simultan.

  2 190,00 lei
 • Saeco Lirika One Touch Cappuccino este un aparat performant, simplu, ideal pentru birouri si Ho.Re.Ca.de mici locatii. Are un design modern si este incredibil de usor de utilizat. Are rezervoare de cafea si apa generoase.  Acesta se diferentiaza de celelalte modele Lirika prin faptul ca ofera specialitati cu lapte (cafea cu lapte, cappuccino, latte...

  2 639,00 lei
 • Aparat capsule LAVAZZA BLUE - LB 1100 - Compact si usor de folosit,  este ideal pentru acasa si spatii de dimensiuni reduse. 

  1 799,00 lei
 • Aparatul Lavazza EP 951 este combinatia perfecta de estetica si performanta profesionala. Acesta are un design curat, rational si o tehnologie avansata. Aparatul Lavaza EP 951  foloseste capsule de cafea Lavazza Espresso Point. In plus fata de EP 950, acesta se poate seta sa se opreasca singur cand pregateste o cafea scurta sau lunga. 

  799,00 lei
 • Aparatul Lavazza LB 951 - Elegant, linii fine si rafinate, design unic. Acesta este un espresor excelent pentur birouri sau acasa , ce foloseste capsule Lavazza BLUE. Ofera o cafea de calitate exceptionala si prezinta avantajul opririi automate pentru cafea scurta si lunga.

  900,00 lei
 • Aparat capsule Lavazza Espresso Point - SGL Flexy  este un aparat cu un aspect modern, design compact si dimensiuni reduse ce il recomanda spatiilor din oricare birou. Acest aparat va ofera o modalitate moderna de preparare a espresso-ului favorit! Espressorul foloseste capsule de cafea Lavazza Espresso Point.

  615,00 lei 670,00 lei
 • Aparat capsule Lavazza Blue-Flexy Automatica este un aparat cu un aspect modern, design compact si dimensiuni reduse ce il recomanda spatiilor din oricare birou. Flexy Automatica va ofera o modalitate moderna de preparare a espresso-ului favorit! Espressorul foloseste capsule de cafea Lavazza Blue .

  620,00 lei 670,00 lei
 • Automat Rhea Cino eC E3 R1 este un aparat espresso profesionist, cu un design modern si foarte usor de utilizat . Este echipat cu un panou de iluminare, un bar cu LED-uri ce lumineaza ciclului de dozare, 8 butoane programabile iluminate si un ecran LCD monocrom grafic incorporat.  

  6 938,00 lei
 • CINO eC E3 A1 este un aparat profesionit, produs de Rhea Vendors. Cu acest aparat obtineti cele mai bune bauturi calde din cafea boabe si cafea instant.

  6 938,00 lei
 • Espressorul Saeco Lirika Black este un aparat recomandat pentru spatiile mici, pentru acasa sau la birou, avand un design simplu si compact, insa durabil si simplu de utilizat. 

  1 895,00 lei 1 950,00 lei
 • Destinat sectorului hotelier, restaurante si cafenele Korinto completeaza gama Necta pentru solutii de preparare si distributie a bauturilor calde .

  14 900,00 lei
 • Dimensiunile sale compacte il fac usor de integrat in orice spatiu. 14 butoane sunt disponibile pentru selectii directe in zona centala a aparatui.

  12 900,00 lei
 • Kikko RY Espresso 6 este versiunea mai noua a clasicului Kikko, oferind un aspect elegant si modern si performante imbunatatita. Noile dotari fac posibila amplasarea in siguranta a lui Kikko RY Espresso 6 in zonele nesupravegheate iar varietatea selectiilor si functiile sale vin in intampinarea gusturilor celor mai variate!

  15 000,00 lei