LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

Aparate cafea

 • Espressorul de cafea boabe -Scott este fiabil, ușor de utilizat și de curățat.Folosește cea mai mare presiune pentru a pregăti cafeaua perfectă, ceașcă după ceașcă.

  1 735,00 lei
 • Aparatul Saeco Aulika Top HSC (High Speed Cappuccino)-destinat lumii tale Saeco Aulika Top HSC este succesorul popularului filtru de cafea Saeco Aulika Top, modernizat în așa fel încât timpul de așteptare pentru lapte spumat a fost scurtat.  Acesta este proiectat pentru birouri, locuri medii și mari, pentru un consum intre 20 - 50 cafele pe zi.

  5 700,00 lei 5 800,00 lei
 • Aparatul Saeco Saeco Aulika Top are multiple functii reglabile, inclusiv pre-infuzie, rasnire manuala pe 8 nivele, inaltime reglabila a duzei de cafea, posibilitatea de a servi doua bauturi concomitent  si posibilitatea reglarii pe 6 pozitii pentru taria cafelei, de la 6 la 10 grame.

  6 300,00 lei
 • Cel mai mic aparat din gama Aulika se recomandă drept aparatul ideal pentru o utilizare casnică și pentru birouri cu până la 30-40 de oameni.

  4 500,00 lei
 • Saeco Lirika One Touch Cappuccino este un aparat performant, simplu, ideal pentru birouri si Ho.Re.Ca.de mici locatii. Are un design modern si este incredibil de usor de utilizat. Are rezervoare de cafea si apa generoase.  Acesta se diferentiaza de celelalte modele Lirika prin faptul ca ofera specialitati cu lapte (cafea cu lapte, cappuccino, latte...

  2 950,00 lei
 • Aparat capsule SGL Jolly compatibil Lavazza Blue-este un aparat cu un aspect modern, design compact si dimensiuni reduse ce il recomanda spatiilor din oricare birou. SGL Jolly va ofera o modalitate moderna de preparare a espresso-ului favorit! Espressorul foloseste capsule de cafea Lavazza Blue .

  649,00 lei 670,00 lei
 • Aparat capsule Lavazza Blue 1500 Classy impresioneaza atat prin design cat si prin calitatea componentelor elvetiene.Usor de folosit, noul aparat Lavazza dispune de patru selectii diferite, este automat si programabil. Capsule compatibile Lavaza Blue

  1 550,00 lei
 • Aparat capsule BeanZ - acest aparat te ajuta sa iti pregateste rapid o ceasca de cafea delicioasa, este suficient de mic pentru a nu ocupa spatiul de lucru din bucatarie, dar si suficient de puternic pentru a pregati cafea mereu fierbinte cu o simpla atingere de buton.

  419,00 lei
 • Aparat capsule Lavazza Blue  900 Classy Compact impresioneaza atat prin design cat si prin calitatea componentelor elvetiene.Usor de folosit, noul aparat Lavazza dispune de trei selectii diferite, este automat si programabil. Capsule compatibile Lavaza Blue

  880,00 lei
 • Jura Giga X9c Professional Aluminium este modelul cel mai avansat din gama Professionala vand in dotare thermoblock-uri, pompe si recipiente pentru apa si zat de mare capacitate. O singură apăsare de buton este tot ceea ce este necesar pentru a începe procesul. 

  33 050,00 lei
 • Destinat sectorului hotelier, restaurante si cafenele Korinto completeaza gama Necta pentru solutii de preparare si distributie a bauturilor calde .

  14 900,00 lei
 • Dimensiunile sale compacte il fac usor de integrat in orice spatiu. 14 butoane sunt disponibile pentru selectii directe in zona centala a aparatui.

  12 900,00 lei
 • Kikko RY Espresso 6 este versiunea mai noua a clasicului Kikko, oferind un aspect elegant si modern si performante imbunatatita. Noile dotari fac posibila amplasarea in siguranta a lui Kikko RY Espresso 6 in zonele nesupravegheate iar varietatea selectiilor si functiile sale vin in intampinarea gusturilor celor mai variate!

  15 000,00 lei
 • Kikko Max este versiunea mai inalta a binecunoscutului Kikko. Proiectat pentru a fi completat cu Snakky Max, Kikko Max reprezinta jumatatea solutiei vending pentru locatiile medii.

  18 100,00 lei
 •            Aparatele de vending de la Bianchi sunt adevarate mostre de tehnologie si design. Modelul BVM 952  E5S este un aparat complet care prepara o gama foarte variata de bauturi pe baza de espresso, dar si pe baza de produse solubile. Calitatea este garantata iar intretinerea aparatului este usor de realizat! Aparatul are 5 containere solubile.

  16 050,00 lei
 • Jura Giga X9 Professional Aluminium este modelul de espressor cel mai avansat din gama Professionala avand in dotare 3 thermoblock-uri, 3 pompe si recipiente pentru apa si zat de mare capacitate. O singură apăsare de buton este tot ceea ce este necesar pentru a începe procesul.  

  31 800,00 lei
 • Espressorul automat Jura Giga X8c Professional va ofera posibilitatea de preparare a cafelei extrem de rapid, datorita functiei Speed si unui Bypass suplimentar ce garanteaza pastrarea aromei. Puteti programa pana la 34 de specialitati diferite, iar afisajul initial poate fi personalizat.

  30 650,00 lei
 • Espressorul automat Jura Giga X8 Professional va ofera posibilitatea de preparare a cafelei extrem de rapid si usor, datorita functiei Speed si unui Bypass suplimentar ce garanteaza pastrarea aromei. Puteti programa pana la 34 de specialitati diferite, iar afisajul initial poate fi personalizat.

  29 700,00 lei
 • Espressorul automat Jura Giga X7c Professional este alegerea perfecta pentru prepararea a doua specialitati in acelasi timp, avand un sistem de utilizare extrem de simplu, prevazut cu Rotary Switch  si afisaj TFT. Espressorul Giga X7c garanteaza o macinare rapida si bauturi delicioase cu spuma de lapte. Puteti programa pana la 29 de specialitati diferite. 

  28 450,00 lei
 • Jura Giga X7c Professional - acest espressor este alegerea perfecta pentru prepararea a doua specialitati in acelasi timp, avand un sistem de utilizare extrem de simplu, prevazut cu Rotary Switch  si afisaj TFT. Espressorul Giga X7 garanteaza o macinare rapida si bauturi delicioase cu spuma de lapte. Puteti programa pana la 29 de specialitati diferite. 

  27 560,00 lei
 • GIGA X3c Professional - experienta liniei de top cu conexiune directa la apa Noul GIGA X3c Professional este solutia ideala atat pentru birouri mari cat si pentru zonele de relaxare: pana la 31 de specialitati programabile individual si 12 retete barista la o singura apasare de buton; o utilizare simpla si un minim de efort gratie recipientului mare de...

  21 350,00 lei
 • Jura Giga X3 Professional Aluminium este espressorul care ofera pana la 31 de specialitati de cafea programabile individual, precum si alte 12 retete barista. Aparatul este proiectat pentru a fi usor de intretinut, fiind dotat cu recipiente de apa si cafea voluminoase, precum si sistem integrat de clatire, curatare si indepartare a calcarului. 

  20 350,00 lei
 • IMPRESSA XJ9 Professional Perfect pentru a forma un latte macchiato IMPRESSA XJ9 Professional este o prezenta excelenta atunci cand calitatea bauturilor oferite musafirilor, clientilor sau angajatilor este la fel de importanta ca stilul si rafinamentul in arhitectura, estetica si design.

  17 600,00 lei