Lelit

Espressoarele Lelit sunt proiectate și fabricate în Italia si pun in aplicare aceleași tehnologii și componente utilizate si pentru espressoarele de bar. Fiecare aparat de espresso a fost conceput și proiectat să optimizeze condițiile de temperatură și presiune a apei necesare pentru realizarea unui espresso excepțional.

LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 170 lei.

 • Aparatul de cafea Lelit Anna PL41TEM este cel mai usor de utilizat espressor pentru a deveni un barista la tine acasa!  Este dotat cu intrerupatoare cu parghie, manometru, tub abur multi-directional si PID pentru cafea. Functioneaza cu Cafea macinata si Paduri de cafea. BONUS: tamper inox Motta 57mm.

  2 850,00 lei
 • Espressor LELIT Anita PL042EM Gama ANITA, RAPID SI PROASPAT PENTRU PASIONATI. Aparat de cafea ce incorporeaza espressor si rasnita cu cutite conice 38 mm, reglaj stepless, espressor cu boiler 250 ml, portafiltru 57 mm, tamper incorporate. Functioneaza cu Boabe de cafea, Cafea macinata si Paduri de cafea.

  2 900,00 lei
 • Gama Anita - Rapid si proaspat pentru pasionati Lelit PL042 TEMD espressor clasic este un aparat de cafea ceincorporeaza espressor si rasnita cu cutite conice de 38mm, reglaj stepless, espressor cu boiler 250ml, portafiltru 57mm, tamper incorporate. 

  3 500,00 lei
 • Lelit PL91 Victoria face parte din Gama VIP, ce contine noile modele de espressoare pentru pasionatii de cafea, create pentru a indeplini cele mai ridicate cerinte si este dotate cu noul model de PID si portafiltru, patentate Lelit.  Functioneaza cu Cafea macinata.

  4 500,00 lei
 • Aparatul de cafea Lelit PL41EM este un espressor clasic din Gama Anna, cafe ofera calitate si rapiditate in realizarea bauturilor la fel ca un espressor profesional de bar. Functioneaza cu Cafea macinata si cu Paduri de cafea din hartie. Ideal pentru familii mici sau pentru cei care beau espresso cu moderație!

  2 350,00 lei
 • Lelit PL41LEM este un aparat cu design clasic si structura robusta, cu manometru pentru masurarea presiunii din boiler, LED-uri albastre si teava abur multi-directionala, grilaj si tava din inox.  Functioneaza cu Cafea macinata si Paduri de cafea.

  2 600,00 lei
 • Rasnita de cafea Lelit PL71 William face parte din Gama VIP ce prezinta modele noi, fiabile, create pentru a indeplini cele mai ridicate cerinte.

  2 150,00 lei
 • Lelit William PL72 este o rasnita de cafea stepless, on demand, din gama LELIT VIP.  Este un model creat cu atentie si maiestrie pentru a indeplini cele mai ridicate cerinte. 

  2 500,00 lei
 • Lelit PL81 Grace VIP Line espressor clasic, cu linii armonioase, eleganța înnăscută și alegerea exactă a materialelor și a finisajelor fac din aceast apart de cafea Lelit un espressor superb. Grace este familia de aparate espresso unde au fost concentrate cele mai bune tehnologii și linii de design.  Functioneaza cu Cafea macinata si Paduri de cafea

  3 500,00 lei

Nu ai găsit cafeaua potrivită?
Vezi lista completă de capsule cafea, cafea boabe, cafea macinata.