LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 170 lei.

Capsule Illy

Pregătiți espresso sau cafeaua preferată cu capsule de cafea ușor de utilizat Illy.
Gust Intens, Fin, Aromat? Cu capsulele Illy iperEspresso, puteți prepara cu ușurință cafeaua care vă place!

 • Bucurati-va de placerea cafelei Illy din fiecare capsula de cafea Illy Iperespresso. Într-un echilibru perfect, gustul clasic al amestecului de cafea Arabica 100%, se caracterizează prin note delicate de flori de portocale și iasomie, care sunt combinate cu note de caramel. Ideala pentru cei care preferă un gust moale și catifelat. Intensitate: 5/9...

  40,66 lei 46,94 lei
 • Capsulele Illy Iperespresso Intenso ofertă o cafea 100% Arabica, intens prajita, care dă o amărăciune ușoară și un corp consistent, cu note de caramel și ciocolată amăruie, cacao și fructe uscate. Ideala pentru cei care preferă o ceașcă cu un gust intens și decisiv. Prăjire intensă, dark roast Intensitate: 7/9 Conținut: cafea măcinată 100% Arabica 

  40,66 lei 45,88 lei
 • Capsulelel Illy Iperespresso Monoarabica Etiopia oferă o cafea în toată complexitatea ei, o plăcere simplă, dar intensă cu fiecare ceașcă. Illy Iperespresso se ocupă de fiecare detaliu, calibrarea cu precizie a temperaturii, presiunii și timpului de extracție în două faze, protejate cu cinci brevete la nivel mondial.

  40,66 lei
 • Illy Espresso Decaffeinato – o cafea ideala pentru cei care doresc să renunțe la cofeină, dar nu la inconfundabilul gust delicat și catifelat amestecului Illy Arabica 100% prăjită clasic.

  28,20 lei
 • Illy Espresso Intenso este o cafea cu un gust intens de ciocolata amaruie, completat excelent de note de paine prajita si caramel.

  28,20 lei
 • Capsule cafea Illy Iperespresso Monoarabica  Guatemala - cafea 100 % Arabica din Guatemala, perfect prajita, macinata si presata pentru a prepara un autentic espresso italian. Gustul dulce si echilibrat combina o gama bogata de arome cu note subtile de caramel, miere si citrice si ciocolata.

  40,66 lei
 • Capsule Illy Iperespresso Decofeinizată-cafea 100% Arabica, perfect prăjită și măcinată. Rezultatul este apreciat ca fiind  o cafea delicată, aromată și de intensitate medie. Poate fi alegerea ideală pentru orice moment al zilei.

  40,66 lei 46,94 lei
 • Illy Classico - o cafea cu un gust echilibrat. Prăjirea medie dă amestecului Illy note dulci, caramel și ciocolată, floare de portocal și iasomie. Perfect pentru cei care preferă un espresso cu un gust armonios și fin. Cafea 100% Arabica.

  28,20 lei