LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

Capsule Illy

Pregătiți espresso sau cafeaua preferată cu capsule de cafea ușor de utilizat Illy.
Gust Intens, Fin, Aromat? Cu capsulele Illy iperEspresso, puteți prepara cu ușurință cafeaua care vă place!

 • Bucurati-va de placerea cafelei Illy din fiecare capsula de cafea Illy Iperespresso. Într-un echilibru perfect, gustul clasic al amestecului de cafea Arabica 100%, se caracterizează prin note delicate de flori de portocale și iasomie, care sunt combinate cu note de caramel. Ideala pentru cei care preferă un gust moale și catifelat. Intensitate: 5/9...

  40,66 lei 46,94 lei
 • Capsulele Illy Monoarabica Brazilia - cafea 100% Arabica, oferă bucuria de a explora gustul și aroma individuală a cafelei de origine Arabica, cultivată în Brazilia, ținuturi exotice care conferă un gust intens și catifelat fiecărei cești de cafea. Gustul plin, ușor amărui și acid, este echilibrat și imbogătit cu o notă subtilă de ciocolată.  Cutia...

  40,66 lei
 • Capsulelel Illy Iperespresso Monoarabica Etiopia oferă o cafea în toată complexitatea ei, o plăcere simplă, dar intensă cu fiecare ceașcă. Illy Iperespresso se ocupă de fiecare detaliu, calibrarea cu precizie a temperaturii, presiunii și timpului de extracție în două faze, protejate cu cinci brevete la nivel mondial.

  40,66 lei
 • Illy Espresso Decaffeinato – o cafea ideala pentru cei care doresc să renunțe la cofeină, dar nu la inconfundabilul gust delicat și catifelat amestecului Illy Arabica 100% prăjită clasic.

  28,20 lei
 • Illy Espresso Intenso este o cafea cu un gust intens de ciocolata amaruie, completat excelent de note de paine prajita si caramel.

  28,20 lei
 • Capsule cafea Illy Iperespresso Monoarabica  Guatemala - cafea 100 % Arabica din Guatemala, perfect prajita, macinata si presata pentru a prepara un autentic espresso italian. Gustul dulce si echilibrat combina o gama bogata de arome cu note subtile de caramel, miere si citrice si ciocolata.

  40,66 lei
 • Capsule Illy Iperespresso Decofeinizată-cafea 100% Arabica, perfect prăjită și măcinată. Rezultatul este apreciat ca fiind  o cafea delicată, aromată și de intensitate medie. Poate fi alegerea ideală pentru orice moment al zilei.

  40,66 lei 46,94 lei
 • Illy Classico - o cafea cu un gust echilibrat. Prăjirea medie dă amestecului Illy note dulci, caramel și ciocolată, floare de portocal și iasomie. Perfect pentru cei care preferă un espresso cu un gust armonios și fin. Cafea 100% Arabica.

  28,20 lei