LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

Zahar, indulcitori

Îți oferim o gama largă de zahăr plic și îndulcitori.

 • PANELA provine din extractia sucului din trestia de zahar din care se extrage ulterior cea mai mare cantitate de apa posibila, lasand ca si rezultat cristale de melasa, zaharuri, fructoza, minerale si vitamine care constituie acest produs minunat denumit PANELA.

  17,99 lei
 • Pachetul contine 200 plicuri x 6 grame/ plic  Panela ECO -Extract trestie de zahar PANELA provine din extractia sucului din trestia de zahar din care se extrage ulterior cea mai mare cantitate de apa posibila, lasand ca si rezultat cristale de melasa, zaharuri, fructoza, minerale si vitamine care constituie acest produs minunat denumit PANELA.

  44,99 lei
 • Zaharina Sucrazit este solutia perfecta pentru a-ti indulci bautura preferata deoarece acest indulcitor nu are calorii. Sucrazit este un indulcitor pe baza de zaharina sodica. Acest produs ofera bauturii un gust delicios cu zero calorii. Cutia contine 600 tablete.

  10,00 lei
 • Ristora Stevia este un îndulcitor de masa pe baza de glicozide derivate din stevie. Ingrediente: fructoza, fibre, indulcitori:glicozide derivate din steviol 2%, fara glute. Cutia contine 60 plicuri de 1g.

  7,00 lei
 • Sucrazit stevia -indulcitor sub forma de tablete, pe baza de glicozide din steviol. 1 tableta este echivalenta ca gust cu 1 lingurita zahar. Se dizolva in bauturi calde si reci. Gama Sucrazit vine in intampinarea nevoilor tale cu solutii noi si dulci. Savureaza bauturile si preparatele preferate, folosind produsele Sucrazit. Cutia contine 200 tablete.  

  7,50 lei
 • Zaharina Sucrazit este solutia perfecta pentru a-ti indulci bautura preferata deoarece acest indulcitor nu are calorii. Sucrazit este un indulcitor pe baza de zaharina sodica. Acest produs ofera bauturii un gust delicios cu zero calorii.

  6,00 lei
 • Zaharul plic Lavazza se utilizeaza pentru indulcirea cafelei si bauturilor calde sau reci . Pachetul contine 100 plicuri.

  7,00 lei
 • Zaharul plic Cafeo se utilizeaza pentru indulcirea cafelei si bauturilor calde sau reci . Pachetul contine 100 plicuri.

  5,50 lei
 • Zaharul Brun Lavazza plicuri- se utilizeaza pentru indulcirea cafelei si bauturilor calde sau reci. Pachetul contine 100 plicuri.

  9,50 lei