LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

Zahar, indulcitori

Descoperă sortimente variate de zahar și indulcitori pentru cafeaua ta! Îți oferim o gama largă de zahăr plic, extract de trestie de zahăr și îndulcitori fără calorii sau îndulcitori cu stevie.

 • PANELA provine din extractia sucului din trestia de zahar din care se extrage ulterior cea mai mare cantitate de apa posibila, lasand ca si rezultat cristale de melasa, zaharuri, fructoza, minerale si vitamine care constituie acest produs minunat denumit PANELA.

  11,99 lei
 • Zaharul plic Morra se utilizeaza pentru indulcirea cafelei preferate si a băuturilor calde sau reci. Ambalat în cutie cu design personalizat Morra Coffee, pentru protecție stick-uri zahăr și depozitare eficientă.  Pachetul contine 100 plicuri*5g.

  9,95 lei
 • Ambalat elegant, zaharul plic Cafeo se utilizeaza pentru indulcirea cafelei si bauturilor calde sau reci, acasa, la birou sau pentru industria HORECA. Pachetul contine 100 plicuri.

  6,10 lei
 • Zaharina Sucrazit este solutia perfecta pentru a-ti indulci bautura preferata deoarece acest indulcitor nu are calorii. Sucrazit este un indulcitor pe baza de zaharina sodica. Acest produs ofera bauturii un gust delicios cu zero calorii.

  6,20 lei
 • Sucrazit stevia -indulcitor sub forma de tablete, pe baza de glicozide din steviol. 1 tableta este echivalenta ca gust cu 1 lingurita zahar. Se dizolva in bauturi calde si reci. Gama Sucrazit vine in intampinarea nevoilor tale cu solutii noi si dulci. Savureaza bauturile si preparatele preferate, folosind produsele Sucrazit. Cutia contine 200 tablete.  

  9,29 lei
 • Zaharina Sucrazit este solutia perfecta pentru a-ti indulci bautura preferata deoarece acest indulcitor nu are calorii. Sucrazit este un indulcitor pe baza de zaharina sodica. Acest produs ofera bauturii un gust delicios cu zero calorii. Cutia contine 75 tablete.

  4,60 lei
 • Zaharul plic Lavazza se utilizeaza pentru indulcirea cafelei si bauturilor calde sau reci, ideal pentru acasa, la birou sau pentru industria HORECA. Pachetul contine 100 plicuri.

  7,65 lei
 • Zaharul Brun Lavazza plicuri- se utilizeaza pentru indulcirea cafelei si bauturilor calde sau reci. Pachetul contine 100 plicuri.

  9,50 lei