LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 170 lei.

Zahar, indulcitori

Descoperă sortimente variate de zahar și indulcitori pentru cafeaua ta! Îți oferim o gama largă de zahăr plic, extract de trestie de zahăr și îndulcitori fără calorii sau îndulcitori cu stevie.

 • Zaharul plic Morra se utilizeaza pentru indulcirea cafelei preferate si a băuturilor calde sau reci.

  9,30 lei
 • Zaharul plic Lavazza se utilizeaza pentru indulcirea cafelei si bauturilor calde sau reci, ideal pentru acasa, la birou sau pentru industria HORECA. Pachetul contine 100 plicuri.

  10,60 lei
 • Ambalat elegant, zaharul plic Cafeo se utilizeaza pentru indulcirea cafelei si bauturilor calde sau reci, acasa, la birou sau pentru industria HORECA. Pachetul contine 100 plicuri.

  9,30 lei
 • Zaharul plic Morra se utilizeaza pentru indulcirea cafelei preferate si a băuturilor calde sau reci. Ambalat în cutie cu design personalizat Morra Coffee, pentru protecție stick-uri zahăr și depozitare eficientă.  Pachetul contine 100 plicuri*5g.

  14,30 lei
 • Zaharul Brun Lavazza plicuri- se utilizeaza pentru indulcirea cafelei si bauturilor calde sau reci. Pachetul contine 100 plicuri.

  11,90 lei
 • Zaharina Sucrazit este solutia perfecta pentru a-ti indulci bautura preferata deoarece acest indulcitor nu are calorii. Sucrazit este un indulcitor pe baza de zaharina sodica. Acest produs ofera bauturii un gust delicios cu zero calorii.

  6,40 lei
 • Zaharina Sucrazit este solutia perfecta pentru a-ti indulci bautura preferata deoarece acest indulcitor nu are calorii. Sucrazit este un indulcitor pe baza de zaharina sodica. Acest produs ofera bauturii un gust delicios cu zero calorii. Cutia contine 600 tablete.

  10,00 lei
 • Ristora Stevia este un îndulcitor de masa pe baza de glicozide derivate din stevie. Se dizolvă ușor atât în băuturi calde cât și în cele reci. Ingrediente: fructoza, fibre, indulcitori: glicozide derivate din steviol 2%, fara gluten. Poate fi utilizat acasa, la birou sau pentru Ho.Re.Ca. Cutia contine 60 plicuri de 1g.

  9,20 lei
 • Zaharina Sucrazit este solutia perfecta pentru a-ti indulci bautura preferata deoarece acest indulcitor nu are calorii. Sucrazit este un indulcitor pe baza de zaharina sodica. Acest produs ofera bauturii un gust delicios cu zero calorii. Cutia contine 75 tablete.

  5,16 lei