LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

Cafea instant

Îți oferim o gamă variată de cafea instant de la cele mai populare branduri de cafea din lume precum Doncafe, AmigoRistora sau Tchibo.

 • Amigo Vending -instant - o cafea savuroasa care cucereste prin aroma si savoare. Aceasta cafea instant este pentru toți cei care sunt mereu contra cronometru și lucrează sub presiunea timpului.

  44,30 lei
 • Doncafe Instant Coffee este o cafea  cu un gust intens dulce caramelizat si usor condimentat ,100% natural. A fost special creata petru iubitorii de cafea tare,plina de energie. Va ofera placerea unei cafele desavarsite avand o aroma placuta sufletului.

  45,00 lei 60,00 lei
 • Caprimo Irish Cream Cappuccino - pudra instant, ambalat la punga de 1kg, destinat sectorului de vending. Irish Cappuccino este un sortiment fara alcool, ce contine aroma de cafea irlandeza.Amestecul de cafea instant, lapte praf si ciocolata, din compozitie dau bauturii gust deosebit si aroma unica.

  28,70 lei
 • Amigo Irish Cappuccino Produsul instant pentru bautura cu gust de cappuccino este alegerea potrivita pentru pauza de cafea. 

  27,10 lei
 • Tchibo Topping Cappuccino Un minunat topping de crema din lapte, ideal pentru a fi folosit in cafenele si la preparerea specialitatilor: cappuccino, latte macchiato sau café latte. 

  25,00 lei
 • În momentele speciale, alege o experiență încântătoare alături de Jacobs Cappuccino Original. Gustul său fin și spumos îți oferă clipa de răsfăț binemeritată. Pachetul contine 10 plicuri *14.4g/plic

  10,40 lei
 • Jacobs Instant Capp Iced Caramel - reprezintă combinația perfectă de cafea solubilă cu aroma delicată de caramel, ușor de pregătit, pentru un moment de răsfăț inedit. Pachetul contine 8 plicuri*17.8g.

  8,30 lei
 • Jacobs Instant Cappuccino Iced Original  În zilele de vară ți-e poftă de ceva rece în orice moment. La birou sau în vacanță, Jacobs Instant Cappuccino Iced Original te răcorește cu o cafea plină de savoare care îți dă un refresh pe loc. Pachetul contine 8 plicuri*17.8g.

  8,30 lei
 • Pentru momentele speciale poți alege o experiență încântătoare alături de Jacobs Cappuccino Milka , sortiment nou cu consistența cremoasă, mai multă spumă, aromă puternică și gust delicat. Pachetul contine 8 plicuri*18 g.

  8,30 lei
 • Jacobs cappuccino Baileys -Amestec de cafea solubila, lapte praf si zahar. Pachetul contine 8 plicuri cafea solubila*13.5g/plic.

  8,30 lei
 • Jacobs Instant Cappuccino Vanila este un amestec de cafea instant cu aromă de vanilie, cu zahăr și lapte degresat , oferind o cafea foarte cremoasă și plăcută  Aroma magică a cafelei Jacobs se regaseste in fiecare ceașcă. Pachetul contine 8 plicuri*13.5g

  8,30 lei