LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

Capsule L'OR

Capsule din aluminiu L'OR, create pentru a se potrivi aparatului tău Nespresso®* Descoperă gama variată de capsule!

*Marcă înregistrata a unei terțe părți care nu aparține gupului JACOBS DOUWE EGBERTS

 • Cafea capsule L'OR ESPRESSO SPLENDENTE Intensitate 7, 10 capsule aluminiu, 10 bauturi x 40 ml, compatibile cu sistemul Nespresso®* L'OR a creat o noua generatie de capsule din aluminiu, special concepute pentru a fi utilizate cu aparatele de cafea Nespresso® *. Lasati-va captivati de un espresso intens si aromat, cu un strat de crema seducatoare.

  15,70 lei
 • Lasa-te sedus de cafeaua proaspat prajita si macinata L'OR Supremo , a carei personalitate expresiva ii asigura o valoare echivalenta cu cea a aurului.

  15,70 lei
 • Capsulele de cafea L’OR Espresso Forza compatibile cu aparatul Nespresso® iti ofera un espresso deosebit, cu o intensitate fara margini. Aroma complexa de stejar si lemn dulce, iluminate de nuante de chihlimbar care danseaza pe un strat delicat de crema.

  15,70 lei
 • Cafea capsule L'OR ESPRESSO LUNGO PROFONDO Intensitate 8, 10 capsule aluminiu, 10 bauturi x 110 ml, compatibile cu sistemul Nespresso®* L'OR a creat o noua generatie de capsule din aluminiu, special concepute pentru a fi utilizate cu aparatele de cafea Nespresso® *. Lasati-va captivati de un espresso intens si aromat, cu un strat de crema seducatoare.

  15,70 lei