

Cafea solubila liofilizata din Columbia cu aroma de ciocolata.
O fuziune delicioasă dintre cea mai bună ciocolată și cea mai bună cafea din Columbia.
Creat printr-un proces atent, care păstrează aromele deosebite, acest sortiment vă oferă ocazia de a savura cea mai bună ceașcă de cafea a zilei.
Procesul prin care se obtine cafeaua liofilizata Juan Valdez se bazeaza pe deshidratarea extractului de cafea, folosind temperaturi foarte scazute. Acest proces permite pastrarea gustului si a aromei naturale. Este un proces de uscare prin sublimare. Aceasta inseamna ca o substanta, cum ar fi apa, trece de la solid la gaz, fara a trece prin faza lichida. Principala calitate a cafelei liofilizate este ca, odata amestecata cu apa, isi recupereaza toate caracteristicile fizice: aroma si gustul.
Gramaj: 95g.
Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine la o temperatură maximă de 18°C.