Amigo

Amigo este expertul în energie pentru cei care sunt mereu în mișcare. Este un boost de energie instantanee pentru cei care lucrează non-stop. 


Descoperă o cafea savuroasă, 100% traditional braziliana, deliciul clipelor tale de relaxare.

LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

 • Cafea boabe Amigo - este un amestec de cafea prăjită lent pentru obținerea unui gust bogat si a unei arome puternice. Cafeaua are gust intens, aromat, dulce-amărui caramelizat, cu cremă densă și consistentă, de culoare maronie. Recomandat pentru automate de cafea.

  46,00 lei 50,00 lei
 • Amigo Instant Coffee Vending - instant - este o cafea savuroasa care cucerește prin aroma și gust intens. Această cafea instant este perfectă pentru toți cei care sunt mereu contra cronometru și lucrează sub presiunea timpului.

  48,30 lei
 • Pahare de carton personalizate cu logo Amigo, 240 ml, realizate dintr-un carton superior pentru servirea si transportul eficient si in siguranta al bauturilor fierbinti precum cafea, cappuccino, espresso etc. Setul contine 80 bucati.

  17,00 lei 20,00 lei
 • Amigo Irish Cappuccino Produsul instant pentru bauturi cu gust de cappuccino este alegerea potrivita pentru pauza de cafea plină de aromă fină. 

  29,10 lei

Nu ai găsit cafeaua potrivită?
Vezi lista completă de capsule cafea, cafea boabe, cafea macinata.