Caprimo

De la primele 5 băuturi cappuccino în stil italian până astăzi, cu peste 30 de ani de experiență, Caprimo a revoluționat piața cu delicioasele sale băuturi instant gata amestecate. Și astăzi, Caprimo introduce oamenii în lumea produselor pline de aromă cu noi sortimente!

LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

 • Gustul dulce al caramelului și cremă atrăgătoare se pretează perfect stilului cappuccino creând o băutură fierbinte delicioasă și satisfăcătoare. Neted și echilibrat, cald și relaxant: acesta este Caprimo Cappuccino Caramel!

  35,73 lei
 • Caprimo Wild Fruit Tea cu fructe de padure, stimulează papilele gustative cu gustul dulce, fructat, cu un gust de fructe sălbatice proaspăt culese.. Acest ceai poate fi savurat fie cald, fie rece.  Special dezvoltat pentru piața de vending.

  25,90 lei
 • Ceaiul de lămâie Caprimo Lemon Tea vă stimulează papilele gustative cu gustul proaspăt de lămâie și are efect revigorant. Acest ceai instant delicios poate fi savurat cald sau rece.

  19,10 lei
 • Caprimo Cappuccino Choco Mint este un rasfat pur de cafea și ciocolată, cu o picătură de mentă pentru a oferi o senzație răcoritoare. Datorită gustului său proaspăt, fiți siguri că veți dori să savurați această băutură deosebită de mai multe ori pe zi.

  37,97 lei
 • Caprimo Irish Cappuccino este o băutură clasică savurată în toată lumea. Inspirat de original, Caprimo a dezvoltat o băutură bine echilibrată care combină cremozitatea laptelui praf, dulceața zahărului și o notă deosebită de aromă Irish Cream.

  34,67 lei

Nu ai găsit cafeaua potrivită?
Vezi lista completă de capsule cafea, cafea boabe, cafea macinata.