Covim

De fiecare dată când beți cafea Covim, vă bucurați de o ceașcă de cafea născută din pasiunea și experiența uneia dintre cele mai cunoscute prăjitorii de cafea din Italia.
Covim respectă și iubește cafeaua și a creat prestigioase amestecuri de cafea boabe, capsule și cialde, special pentru realizarea unui espresso perfect!

LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

 • Cafea Covim Orocrema are o aromă subtilă, aciditate scăzută și intensitate care surprinde plăcut. Este o cafea bună și în diminetile ploioase și în cele cu soare, reușind de fiecare dată să ofere clipe de plăcere. Cafea Covim Orocrema este recomandată in special pentru espresoarele profesionale si automatele vending.      

  24,30 lei 27,00 lei
 • Covim Orocrema cialde ESE 150 buc-acest amestec de cafea boabe Arabica si Robusta ofera placere la fiecare degustare. Cialdele Covim conțin cafea deja măcinată, presată și ambalată. Diamentru: 44 mm Gramaj: 7 g/capsula.

  80,00 lei 87,00 lei
 • Capsulele Covim Orocrema ofera cu fiecare capsula un espresso foarte cremos, cu un gust plin și convingator și cu aroma subtila de lemn tropical.

  61,50 lei 68,00 lei
 • Capsule Covim Granbar O cafea cremoasă, corpolenta si aromata, cu un gust intens și echilibrat, espresso-ul clasic italian.

  65,00 lei 68,00 lei
 • Covim Decaf Suave – o cafea decafeinizată ce conține este un amestec de boabe de cafea 100% Arabica provenite din Brazilia, Columbia, Costa Rica, Guatemala și Santo Damindo. Ţinuturi de vis – aromă de vis pentru, cei care doresc o cafea decafeinizată și puternic aromată.

  24,90 lei
 • Cafea Covim Granbar este un amestec de boabe de cafea Arabica și Robusta special creat pentru a oferi aroma și intensitatea care pot satisface cele mai rafinate gusturi. Este o cafea dedicată espresoarelor profesionale și automatelor de vending.

  28,00 lei 30,00 lei

Nu ai găsit cafeaua potrivită?
Vezi lista completă de capsule cafea, cafea boabe, cafea macinata.