Cafea Doncafe

Brandul Doncafe face parte din portofoliul Grupului Strauss, o companie aflată printre primele cinci companii din lume specializate în cafea. Accesul privilegiat la plantațiile cu cele mai bune boabe de cafea din Brazilia asigură gustul Doncafé. Aroma și echilibrul cafelei Doncafé se bucură de recunoaștere internațională atât prin sortimentele de
cafea boabe și măcinate potrivite fiecărei case precum și prin cele profesionale, specializate pentru HoReCa și Vending.

LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

 • Doncafé Espresso Crema Perfetta - o cafea obtinuță din boabe de cafea atent selecționate, un amestec de Arabica și Robusta supus unui proces de prăjire lent care ajută aromele să se dezvăluie și să surprindă. Această cafea dăruiește momente de plăcere cu fiecare ceașcă de cafea.

  120,00 lei
 • Doncafe Espresso Professional – o cafea de excepție, ideală pentru un espresso rafinat, singurul produs profesional din Romania premiat de doua ori consecutiv cu aur – în 2014 și 2015 – de Institutul German de Calitate. Boabele de cafea sunt 100% Arabica - de aceea, savurând aceasta cafea, veți fi impresionat de aroma puternică, pură și fină.

  145,00 lei 160,00 lei
 • Cafea boabe Amigo -  este un amestec de cafea prăjită lent pentru obținerea unui gust bogat si a unei arome puternice. Cafeaua are gust intens, aromat, dulce-amărui caramelizat, cu cremă densă și consistentă, de culoare maronie.Recomandat pentru automate de cafea.

  46,00 lei 50,00 lei
 • Doncafe Espresso Intense este o cafea specială pentru aparatele de cafea vending. Este unică prin gustul intens, dulce-amărui, fiecare ceașcă de cafea fiind îmbogațită cu o cremă consistentă, de culoarea chihlimbarului.

  23,50 lei 31,00 lei
 • Doncafé Espresso Classic este selecţia perfectă de boabe pentru o cafea tare. Un blend unic de cafea Arabica şi Robusta de culoare brună, caracteristică prăjirii foarte lente, este folosit pentru obţinerea unui gust bogat şi autentic de cafea espresso, dar şi a unei arome puternice.

  39,00 lei 55,00 lei
 • Amigo Instant Coffee Vending - instant - este o cafea savuroasa care cucerește prin aroma și savoare. Această cafea instant este perfectă pentru toți cei care sunt mereu contra cronometru și lucrează sub presiunea timpului.

  44,30 lei
 • Doncafé Hot Choco este o combinaţie completă şi perfectă de lapte, cacao şi arome, din care se obţine o delicioasă ciocolată caldă, cremoasă, cu aromă de vanilie. Un produs profesional, de calitate superioară.

  20,50 lei 25,00 lei
 • Capsulele Doncafe Crema Profonda Hard oferă o cafea cu o cremă foarte densă, de culoare brun-aurie, cu textură medie și o aromă intensă, amăruie, cu note ușoare de condimente. Recomandata pentru: espresso scurt. Cutia contine 100 bucati.

  80,00 lei 125,00 lei
 • Cafea intensa ce conferă espresso-ului o aromă echilibrată, ușoară, dulce-acrișoară, cu note de alune.   Espresso-ul are o cremă de culoare brun aurie, cu textură fină și densitate medie. Cutia contine 100 bucati

  75,00 lei 125,00 lei
 • Capace plastic pentru pahare de  240 ml. Setul contine 100 bucati.

  11,50 lei
 • Doncafé Lemon Tea este un mix pe bază de extract de ceai negru, cu aromă naturală de lămâie, cu o îmbinare perfectă a ingredientelor pentru a vă oferi un ceai cu efect reconfortant.   Un produs profesional, de calitate superioară.

  21,30 lei
 • Doncafe Instant Coffee este o cafea cu un gust intens dulce caramelizat si usor condimentat, 100% natural. A fost special creată petru iubitorii de cafea tare, plină de energie. Vă oferă placerea unei cafele desăvârșite având o aroma placută sufletului.

  45,00 lei 60,00 lei
 • Doncafé Forest Berry Tea este un mix pe bază de extract de ceai negru, cu aromă de fructe de pădure cu o îmbinare perfectă a ingredientelor pentru a vă oferi un ceai cu un gust savuros. Un produs profesional, de calitate superioară.

  21,30 lei
 • Capace plastic pentru pahare de 150 ml. Setul contine 100 bucati.

  10,00 lei
 • Amigo Irish Cappuccino Produsul instant pentru bautura cu gust de cappuccino este alegerea potrivita pentru pauza de cafea. 

  27,10 lei
 • Doncafé 3 in 1 - Băutură instant pe bază de zahăr, cafea solubilă și coffee creamer. Doncafé 3 in 1 este un mix pe bază de zahăr, cafea solubilă și coffee creamer, o îmbinare perfectă a ingredientelor pentru a-ți oferi doza zilnică de energie. Un produs profesional, de calitate superioară.

  35,00 lei 38,00 lei
 • Doncafe Frappe este un mix complet de cafea instant, cafea prajita si macinata, coffee creamer si zahar, creat special pentru obtinerea unui frappe cremos si foarte aromat, cu un gust perfect de espresso, care se serveste cu gheata si lapte. Un produs profesional, de calitate superioara, dedicat pentru restaurante, baruri, terase si cafenele. 

  38,00 lei 44,00 lei

Nu ai găsit cafeaua potrivită?
Vezi lista completă de capsule cafea, cafea boabe, cafea macinata.