Illy

 • Illy Espresso boabe 250g este o cafea recunoscută datorită gustului magnific - un gust și o aromă obținute din pasiunea și talentul  producătorilor, care au ridicat la nivel de artă prăjirea boabelor de cafea Arabica 100%. Această cafea este recomandată atât pentru consumul de  acasă  cât și de la birou, oferind relaxare și satisfacție.

  31,00 lei 35,00 lei
 • Illy Espresso Dark este o cafea din boabe de cafea Arabica din regiuni renumite pentru culturile de cafea, din ținuturi exotice în care soarelui îi place să stea. Producătorii s-au întrecut în a folosi metode tradiționale de prăjire asigurând acesteia intensitate și corpolență. Din infinitatea de arome se evidențiază aroma de caramel și ciocolată amăruie.

  32,50 lei 35,00 lei
 • Illy Espresso boabe 3 kg- este o cafea impresionantă - un gust și o aromă obținute prin grija deosebită cu care producătorii au prăjit boabele de cafea. Această cafea surprinde plăcut pe cei care o încearcă pentru prima dată, iar pentru consumatorii fideli e o desfătare de fiecare dată.

  375,00 lei 400,00 lei
 • Illy Espresso măcinata este un amestec dinstinctiv Illy de cafea 100% Arabica, cu un gust delicat, bogat și plin, rezultat din talentul producătorilor care au selectat meticulous boabe de cafea din diferite regiuni din întreaga lume, cultivate în mod durabil.

  31,00 lei 35,00 lei
 • Illy Moka măcinată – cafea de cel mai înalt nivel, care încântă : aceasta este misiunea Illy, pasiune și obsesie. O idee simplă creată prin mijloace complexe are ca rezultat acest gust unic: catifelat, imediat dulce, delicat cu arome florale și note fructate, în mod natural parfumat cu arome de migdale și miere.

  31,00 lei 35,00 lei
 • Cafea Illy Espresso decofeinizată este o cafea perfectă pentru cei care doresc o desfătare. Suavă și plină de arome, aduce bucurie cu fiecare ceașcă. Cafeaua Illy e mereu proaspătă datorită procedeului exclusiv de ambalare, care-i asigură păstrarea aromei desăvârșite pentru un timp îndelungat.

  32,00 lei 37,50 lei
 • Illy Monoarabica Brazilia boabe – este alegerea ideală pentru cei care doresc să simtă din ritmurile săltărețe ale sambei  braziliene,  energică și catifelată, intensă și parfumată te îmbie să mai savurezi o ceașcă de cafea. Prin metodele ingenioase ale producătorilor de a extrage aerul din ambalaj, cafeaua își păstrează prospețimea pentru multă vreme.

  35,00 lei
 • Illy Monoarabica Guatemala boabe – cafea cu aromă complexă, note de ciocolată, caramel și miere. În Guatemala cafeaua crește în zone montane virgine, de până la 2000 de metri altitudine, racoarea înalțimilor fiind temperată de vânturi calde mexicane. Agricultura respectă multitudinea de ecosisteme cu caractere  distincte, în vederea utilizării durabile a...

  35,00 lei
 • Illy iperespresso capsule – acest sitem Illy permite pregătirea acasă cu ușurință și simplitate a unui espresso extraordinar sau cappuccino. Fiecare capsulă conține 7g cafea 100% Arabica cultivată în mod durabil, rezultatul fiind o cafea italiană autentică, delicată, echilibrată și plină de savoare. Cutia conține 21 capsule.

  48,40 lei 52,00 lei
 • Cafea Illy Monoarabica Ethiopia boabe 250g este o cafea în care se contopesc armonios gustul amărui, dulce acrișor, delicat și seducator cu note fructate și iasomie, cucerind pe toți cei care o încearcă. 

  35,00 lei
 • Illy Espresso Filtru măcinata este o cafea ideală pentru prepararea la filtru sau la espresor. Amestecul este atent selecționat, din boabe pline, netede care au fost prăjite cu grijă, apoi măcinate perfect pentru a permite aromelor să alinte papilele gustative.   

  30,00 lei 37,00 lei
 • Capsulelel Illy iperespresso Lungo oferă iubitorilor de cafea plăcerea de a savura o cafea renumită pentru calitate și prospetime. Este ideală pentru pregătirea unei cafele mai lungi, aromată și delicioasă pe care nu o poți uita ușor. Cafea 100% Arabica perfect prajita. Cutia conține 18 capsule.

  38,80 lei
 • Bucurati-va de placerea cafelei Illy din fiecare capsula de cafea. Această capsulă proiectată inteligent are un mini-filtru de înaltă performanță care prepară tocmai o cană de cafea aromată prajita mediucu un gust bogat si mediu ca intensitate. Fiecare capsula ofera o cafea bogata si echilibrata cu note de caramel si ciocolata. Pachetul contine 18 capsule

  38,80 lei
 • Capsule Illy Iperespresso Decofeinizată-cafea 100% Arabica, perfect prăjită și măcinată. Rezultatul este apreciat ca fiind  o cafea delicată, aromată și de intensitate medie. Poate fi alegerea ideală pentru orice moment al zilei.

  38,80 lei
 • O cafea 100% Arabica intens prajita, care dă o amărăciune ușoară și un corp consistent, cu note de ciocolată și pâine prăjită. Ideala pentru cei care preferă o ceașcă cu un gust intens și decisiv. Cutia conține 18 capsule.

  38,80 lei
 • Capsule Illy Iperespresso Monoarabica India-cafea 100% Arabica din India, aroma puternica cu note de cacao si paine prajita.

  48,40 lei 54,00 lei
 • Capsule cafea Illy Iperespresso Monoarabica  Guatemala - cafea 100 % Arabica din Guatemala, perfect prajita, macinata si presata pentru a prepara un autentic espresso italian. Gustul dulce si echilibrat combina o gama bogata de arome cu note subtile de caramel, miere si citrice si ciocolata.

  48,40 lei 52,00 lei
 • Capsulelel Illy iperespresso Lungo oferă iubitorilor de cafea plăcerea de a savura o cafea renumită pentru calitate și prospetime. Este ideală pentru pregătirea unei cafele mai lungi, aromată și delicioasă pe care nu o poți uita ușor. Fiecare capsulă conține aproximativ 7g cafea perfect prăjită, 100% Arabica. Cutia conține 21 capsule.

  48,40 lei 52,00 lei
 • Capsule Illy Iperespresso Decofeinizată- fiecare capsulă conține aproximativ 7 grame de cafea 100% Arabica, perfect prăjită și măcinată. Rezultatul este apreciat ca fiind  o cafea delicată, aromată și de intensitate medie. Poate fi alegerea ideală pentru orice moment al zilei.

  48,40 lei 52,00 lei
 • Capsulele Illy Iperespresso Dark conțin aproximativ 7g cafea 100% Arabica, perfect prăjită, măcinată și presată, ce permite obținerea unei cafele cu un gust dulce amărui cuceritor. Cutia conține 21 capsule.

  48,40 lei 52,00 lei
 • Capsulele Illy Monoarabica Brazilia  oferă bucuria de a explora gustul și aroma individuală a cafelei de origine Arabica, cultivată în Brazilia, ținuturi exotice care conferă un gust intens și catifelat fiecărei cești de cafea. Gustul plin, ușor amărui și acid, este echilibrat și imbogătit cu o notă subtilă de ciocolată.  Cutia conține 21 capsule.

  48,40 lei 52,00 lei
 • Illy Decofeinizata este o cafea fin macinată pentru a asigura dezvăluirea optimă a aromelor. Boabele de cafea sunt de cea mai bună calitate : netede și corpolente, perfecte pentru o cafea cu un gust bogat, delicat și niciodată amar.

  31,00 lei 34,00 lei
 • Capsulelel Illy Iperespresso Monoarabica Etiopia oferă o cafea în toată complexitatea ei, o plăcere simplă, dar intensă cu fiecare ceașcă. Illy Iperespresso se ocupă de fiecare detaliu, calibrarea cu precizie a temperaturii, presiunii și timpului de extracție în două faze, protejate cu cinci brevete la nivel mondial.

  48,40 lei 52,00 lei
 • Capsule Illy Iperespresso Columbia – o cafea cu o aromă bogată, gust echilibrat cu note de caramel, ciocolată și citrice care ne va bucura simțurile cu fiecare ceașcă de cafea. 

  48,40 lei 52,00 lei

Nu ai găsit cafeaua potrivită?
Vezi lista completă de capsule cafea, cafea boabe, cafea macinata.