Jacobs

 • Jacobs Kronung Cafe Crema – are o aromă bogată și un gust rafinat. Mirosul și gustul relevă o calitate superioară a cafelei. Boabele provenite din regiuni renumite pentru plantații de cafea sunt amestecate pentru a oferi o cafea fină. Ideală pentru aparatele de cafea automate .

  45,50 lei 49,00 lei
 • Jacobs Kronung ne dezvăluie fiecăruia dintre noi tărâmul infinit al posibilităților.  Savurează o ceaşcă de cafea Alintaromată, preparată folosind cafea Jacobs Krönung pentru un gust perfect armonizat - potrivit tuturor tipurilor de cafea.

  21,50 lei 23,00 lei
 • Jacobs Kronung ne dezvăluie fiecăruia dintre noi tărâmul infinit al posibilităților.  Savurează o ceaşcă de cafea Alintaromată, preparată folosind cafea Jacobs Krönung Boabe, pentru un gust perfect armonizat - potrivit tuturor tipurilor de cafea.

  47,70 lei
 • Jacobs Expert Crema -cafea boabe cu aroma magica si un gust deosebit.

  47,50 lei 51,00 lei
 • Jacobs Expert Espresso - Cafeaua Jacobs este obținută printr-un proces de prăjire unic, dezvoltat în ani de experiență, cu pasiune și atenție în selectarea boabelor. Savurează o ceaşcă de cafea Alintaromată, preparată folosind cafea Jacobs Espresso, pentru un gust bogat şi intens, al boabelor puternic prăjite - ideale atât ca espresso, cât şi pentru...

  47,50 lei 51,00 lei
 • Jacobs Expert Crema Intenso -cafea boabe selectată din diferite țări, unite pentru a crea acest amestec unic cu aroma puternica.

  47,50 lei 51,00 lei

Nu ai găsit cafeaua potrivită?
Vezi lista completă de capsule cafea, cafea boabe, cafea macinata.