Julius Meinl

 • Julius Meinl Premium Espresso Premium Collection-boabe de cafea atent selectate, Arabica 100%, de la cele mai importante plantații de cafea din Brazilia și America Centrală, care ne ofera acest espresso cu o aroma proaspătă, gust delicat dulce și crema remarcabil de moale.

  58,00 lei
 • Cafeaua Julius Meinl Wiener Art este o cafea 100 % Arabica din America de Sud si Centrala, certificata UTZ, cu o aroma senzuala care te cucereste pe loc. Ofera un espresso in stil vienez, cu aroma subtila de ciocolata, ideal pentru cafenele sau pentru a fi consumat acasa alaturi de cei dragi.

  64,00 lei 65,00 lei
 • Julius Meinl Caffe Crema Premium Collection-este un  amestec ideal de boabe de cafea Arabica 100% din cele mai colorate regiuni din Brazilia și America Centrală și din boabe de cafea Robusta selectată din Asia dau acestui amestec cremozitate și aroma intensă cu nuanțe de alune. 

  64,00 lei
 • Julius Meinl Caffe Crema este un  amestec ideal de boabe de cafea , conceput special pentru obtinerea unui espresso vienez. Are o crema delicata si consistenta.Boabele de cafea Arabica, selectate din regiunile de top ale Braziliei si Americii Centrale, trecute printr-o prajire maro-ciocolatie, dau acestei cafele un gust particular, puternic si rotund.

  64,00 lei 67,00 lei

Nu ai găsit cafeaua potrivită?
Vezi lista completă de capsule cafea, cafea boabe, cafea macinata.