Mövenpick

Activ în Elveția și Europa, brandul de cafea Mövenpick produce sortimente de cafea de
calitate superioară, ce oferă o experiență unică plăcută.


Calitatea premium sofisticată, cu ingrediente naturale selectate, garantează aroma excepțională și autentică. Toate produsele Mövenpick sunt create după rețete originale elvețiene și sunt în permanență completate cu produse premium inovative.

LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

 • Pachet  12 x Movenpick of Switzerland der Himmlische cafea boabe 500g. Movenpick of Switzerland der Himmlische - boabe selectate din cele mai renumite regiuni de cultivare a cafelei din lume, ținuturi frumoase care au îmbogățit paleta de arome a acestei cafele. Amestecul fin din boabe, 100% Arabica se poată evidenția în fiecare sorbitură.

  258,00 lei 360,00 lei
 • Movenpick of Switzerland der Himmlische - boabe selectate din cele mai renumite regiuni de cultivare a cafelei din lume, ținuturi frumoase care au îmbogățit paleta de arome a acestei cafele. Amestecul fin din boabe, 100% Arabica, a fost supus unui proces de prăjire ușor astfel încât toate aromele să se poată evidenția în fiecare sorbitură.

  23,00 lei 30,00 lei
 • Cafeaua Movenpick Der Himmlische este unul din cafele cele mai bune ale producatorului J.J.Darboven, o selectie de boabe 100% Arabica ce impresioneaza prin aroma bogata si gustul complet. Secretul acestui amestec incomparabil este combinarea a 9 tipuri de cafea diferite, prajite si macinate dupa o reteta speciala elvetiana. 

  20,10 lei 29,00 lei
 • Movenpick  Espresso - o selectie de boabe de cafea din cele mai bune regiuni de cultivare a cafelei, se evidentiaza prin aroma bogata si gust desavarsit. Este un amestec ideal de boabe de cafea Arabica si Robusta, supuse unui proces de prajire atent supravegheat pentru a se obtine o cafea cu un gust de neuitat.

  49,00 lei 51,00 lei

Nu ai găsit cafeaua potrivită?
Vezi lista completă de capsule cafea, cafea boabe, cafea macinata.