Movenpick

Activ în Elveția și Europa, brandul de cafea Mövenpick produce sortimente de cafea de
calitate superioară, ce oferă o experiență unică plăcută.


Calitatea premium sofisticată, cu ingrediente naturale selectate, garantează aroma excepțională și autentică. Toate produsele Mövenpick sunt create după rețete originale elvețiene și sunt în permanență completate cu produse premium inovative.

LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 170 lei.

 • Movenpick Caffe Crema Gusto Italiano Intenso-cafea boabe

  56,15 lei
 • Mövenpick El Autentico Caffe Crema Rainforest - cafea boabe produsa de renumitul brand J. J. Darboven, este rezultatul unui proces lent de prajire, in stil traditional elevetian, cremoasa, 100% certificata Rainforest Alliance. 

  56,15 lei
 • Cafeaua Movenpick Der Himmlische este unul din cafele cele mai bune ale producatorului J.J.Darboven, o selectie de boabe 100% Arabica ce impresioneaza prin aroma bogata si gustul complet. Secretul acestui amestec incomparabil este combinarea a 9 tipuri de cafea diferite, prajite si macinate dupa o reteta speciala elvetiana. 

  26,20 lei 29,00 lei
 • Movenpick of Switzerland der Himmlische - boabe selectate din cele mai renumite regiuni de cultivare a cafelei din lume, ținuturi frumoase care au îmbogățit paleta de arome a acestei cafele. Amestecul fin din boabe, 100% Arabica, a fost supus unui proces de prăjire ușor astfel încât toate aromele să se poată evidenția în fiecare degustare. 

  27,70 lei 30,00 lei
 • Mövenpick Caffe Crema este o cafea in care au fost folosite boabe atent selectionate, de cafea Arabica 100%, supuse unui proces lent de prajire. Aceasta cafea  impresioneaza prin aroma inconfundabila , cu un gust divin si crema consistenta. Ideala pentru cafea crema cu o spumă catifelată, aurie și pentru preparate de cafea precum cappuccino și latte...

  56,15 lei
 • Movenpick Espresso - o selectie de boabe de cafea din cele mai bune regiuni de cultivare a cafelei, se evidentiaza prin aroma bogata si gust desavarsit. Boabe rafinate de cafea din cele mai bune regiuni în creștere din lume conferă acestei cafele aroma sa bogată și puternică.

  56,15 lei 60,52 lei

Nu ai găsit cafeaua potrivită?
Vezi lista completă de capsule cafea, cafea boabe, cafea macinata.