Mövenpick

Activ în Elveția și Europa, brandul de cafea Mövenpick produce sortimente de cafea de
calitate superioară, ce oferă o experiență unică plăcută.


Calitatea premium sofisticată, cu ingrediente naturale selectate, garantează aroma excepțională și autentică. Toate produsele Mövenpick sunt create după rețete originale elvețiene și sunt în permanență completate cu produse premium inovative.

LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

 • Pachet  12 x Movenpick of Switzerland der Himmlische cafea boabe 500g. Movenpick of Switzerland der Himmlische - boabe selectate din cele mai renumite regiuni de cultivare a cafelei din lume, ținuturi frumoase care au îmbogățit paleta de arome a acestei cafele. Amestecul fin din boabe, 100% Arabica se poată evidenția în fiecare sorbitură.

  258,00 lei 360,00 lei
 • Pachetul contine 4 kg de cafea boabe Mövenpick El Autentico Caffe Crema Rainforest. Mövenpick El Autentico Caffe Crema Rainforest -cafea boabe produsa de renumitul brand J. J. Darboven, este rezultatul unui proces lent de prajire in stil traditional elevetian, cremoasa, 100% certificata Rainforest Alliance. 

  187,60 lei 190,00 lei
 • Movenpick of Switzerland der Himmlische - boabe selectate din cele mai renumite regiuni de cultivare a cafelei din lume, ținuturi frumoase care au îmbogățit paleta de arome a acestei cafele. Amestecul fin din boabe, 100% Arabica, a fost supus unui proces de prăjire ușor astfel încât toate aromele să se poată evidenția în fiecare sorbitură.

  23,00 lei 30,00 lei
 • Mövenpick El Autentico Caffe Crema Rainforest -cafea boabe produsa de renumitul brand J. J. Darboven, este rezultatul unui proces lent de prajire in stil traditional elevetian, cremoasa, 100% certificata Rainforest Alliance. 

  47,00 lei 47,50 lei
 • Mövenpick Caffe Crema este o cafea  in care au fost folosite boabe atent selectionate  de cafea Arabica 100%, supuse unui proces lent de prajire. Aceasta cafea  impresioneaza prin aroma inconfundabila , cu un gust divin si crema consistenta.

  48,00 lei 51,50 lei
 • Movenpick Caffe Crema Gusto Italiano Intenso

  48,40 lei 51,50 lei
  Reduced price!
 • Movenpick  Espresso - o selectie de boabe de cafea din cele mai bune regiuni de cultivare a cafelei, se evidentiaza prin aroma bogata si gust desavarsit. Este un amestec ideal de boabe de cafea Arabica si Robusta, supuse unui proces de prajire atent supravegheat pentru a se obtine o cafea cu un gust de neuitat.

  49,00 lei 51,00 lei

Nu ai găsit cafeaua potrivită?
Vezi lista completă de capsule cafea, cafea boabe, cafea macinata.