Ristora

Ristora - un brad care reuneste o gama latga de produse indragite precum ceai instant, cafea ginseng, ciocolata calda ;i alte produse complemetare pentru cafea. 

LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

 • Prolait Topping Blue granulat este o pulbere alba pentru bauturi calde, cu gust de lapte. Laptele praf granulat te îmbie cu un gust plăcut și dens. Recomandat pentru aparatele de vending.

  14,99 lei 17,99 lei
 • Ristora Bevanda Bianca pulbere alba este perfecta pentru a imbunatatii gustul ceaiului si al cafelei. Acest produs este conceput pentru automatele de cafea tip vending.

  14,95 lei
 • Ristora Irish Cappuccino este o bautură instant cu un gust puternic și aromat. Ristora Irish Cappuccino este o băutură minunată cu aromă de lichior irlandez care poate fi combinată cu alte ingrediente precum ciocolată, lapte sau cafea. O băutură preparată în câteva minute vă va revigora și vă va oferi o dispoziție excelentă pe tot parcursul zilei!

  34,37 lei
 • Ceaiul instant de la Ristora cu aromă de lămâie are un gust foarte bun, revigorant, ce dă bună dispozitie oricui il gustă. Produs ideal pentru vending și bar. Pachetul de 1 kg poate fi utilizat pentru aproximativ 60 de băuturi. Poate fi, de asemenea, pregătit manual cu apă caldă sau rece, perfect pentru orice anotimp.

  18,66 lei
 • Ristora Bar ciocolata alba densa borcan - ciocolata densa alba, cremoasa si gustoasa, ideala pentru prepararea unei ciocolate calde cu care sa te rasfeti. Gramaj: 800g.

  37,50 lei
 • Ristora DAF Rosso ciocolata calda - ideala pentru prepararea unei delicioase bauturi cu gust puternic de ciocolata fiind recomandata pentru aparatele  automate de tip vending.

  22,96 lei
 • Ristora Stevia este un îndulcitor de masa pe baza de glicozide derivate din stevie. Se dizolvă ușor atât în băuturi calde cât și în cele reci. Ingrediente: fructoza, fibre, indulcitori: glicozide derivate din steviol 2%, fara gluten. Poate fi utilizat acasa, la birou sau pentru Ho.Re.Ca. Cutia contine 60 plicuri de 1g.

  9,20 lei
 • Ristora Bar Ciocolata densa borcan- un produs ideal pentru prepararea unei ciocolate calde cu gust bogat si corpolent, densa si cremoasa.

  37,15 lei
 • Ristora Plus - ciocolata calda cu aroma minunata, o bautura cremoasa si delicioasa, ideala pentru un moment de rasfat.

  25,13 lei
 • Ceaiul instant de la Ristora, cu aroma de piersica, este o bautura usor de preparat, cu un gust cuceritor de piersici proaspete. Produs ideal pentru vending și bar. Pachetul de 1 kg poate fi utilizat pentru aproximativ 60 de băuturi. Poate fi, de asemenea, pregătit manual cu apă caldă sau rece, perfect pentru orice anotimp.

  19,66 lei
 • Ristora ciocolata calda are gust placut si intens de ciocolata.  Ristora Chocolate este o pudră instant de cacao pentru prepararea ciocolatei calde. Vă va înveseli și vă va oferi vioiciune și energie pentru întreaga zi.

  20,70 lei
 • Caffe Ristora Ginseng este realizata din amestecuri de cafea de înaltă calitate, pentru a oferi un produs cu un gust intens, bogat. Pauza de cafea pentru reîncărcare nu înseamnă neapărat cafea cu multă cofeină sau consumul de cafea decofeinizată ci se poate opta pentru cafeaua Ristora cu Ginseng.

  17,60 lei

Nu ai găsit cafeaua potrivită?
Vezi lista completă de capsule cafea, cafea boabe, cafea macinata.