Segafredo

 • Cafea boabe Segafredo Espresso Casa este un amestec perfect echilibrat de boabe Arabica și Robusta, ce pun in evidentă aroma, intensitatea și cremozitatea ce rasfaţa simţurile cu fiecare ceașca. 

  44,00 lei
 • Segafredo Espresso Casa - este un produs ce aduce în ceștile dumneavoastră amestecuri surprinzătoare de cafea din toate colțurile lumii. Un amestec echilibrat ca aroma si intensitate ce alinta simturile cu fiecare gura de cafea.

  10,00 lei 11,50 lei
 • Segafredo Selezione Crema este un amestec perfect de boabe de cafea Arabica și Robusta care dau acesteia gust savuros, aromă delicată și cremă consistentă. In fiecare moment al zilei poate fi alegerea cea mai bună.

  46,00 lei 50,00 lei
 • Segafredo Intermezzo este o un amestec din boabe de cafea Arabica si Robusta, macinat perfect pentru a permite obtinerea unei cafele aromate, savuroase, cu o intensitate medie si crema consistenta. Incepeti fiecare zi cu o ceasca de cafea si veti fi mai energici si mai optimisti!

  8,50 lei 12,00 lei
 • Segafredo Selezione Oro boabe este un produs ce se remarcă prin complexitatea aromelor, arome exotice care amintesc de ţinuturile de provenienţă a boabelor de cafea. Procedeul de prăjire tradiţională a boabelor  este atent urmărit de producători pentru ca aromele sa fie eliberate și să cucerească.

  46,00 lei 50,00 lei
 • Segafredo Intermezzo este o cafea în care veţi descoperi arome minunate care impresionează de fiecare dată . Boabele de cafea sunt atent selecţionate pentru a crea un amestec desăvârșit. 

  34,90 lei 38,00 lei

Nu ai găsit cafeaua potrivită?
Vezi lista completă de capsule cafea, cafea boabe, cafea macinata.