Segafredo

Cafeaua este necesară pentru a face față provocărilor cotidiene sau pentru a face întâlnirile cât mai speciale. Alături de cafeaua Segafredo fiecare moment devine special, indiferent unde vă aflați.

LIVRARE GRATUITĂ prin curier rapid, oriunde în țară, pentru comenzi de peste 150 lei.

  • Segafredo Selezione Espresso Forte e Intenso -plăcerea unei cafele italiene cu o aromă puternică și seducătoare. Secretul espresso-ului italian original este o combinație armonioasă de boabe de cafea Arabica si Robusta, prăjite și pregătite pentru a crea o plăcere unică.

    46,00 lei
  • Segafredo Selezione Crema Ricco e Cremoso este un amestec perfect de boabe de cafea Arabica și Robusta care dau acesteia gust savuros, aromă delicată și cremă consistentă. In fiecare moment al zilei poate fi alegerea cea mai bună. Intensitate: 3/5 Aroma: 4/5 Corp:5/5 Prajire: medie

    46,00 lei 50,00 lei
  • Segafredo Intermezzo este o cafea boabe în care veţi descoperi arome minunate care impresionează de fiecare dată. Boabele de cafea sunt atent selecţionate pentru a crea un amestec desăvârșit.  Acest sortiment de cafea, în diferite grade de măcinare, poate fi utilizat atât în espressoare automate, filtre sau aparate de cafea Moka.

    34,90 lei 38,00 lei

Nu ai găsit cafeaua potrivită?
Vezi lista completă de capsule cafea, cafea boabe, cafea macinata.