Segafredo

 • Cafea boabe Segafredo Espresso Casa este un amestec perfect echilibrat de boabe Arabica și Robusta, ce pun in evidentă aroma, intensitatea și cremozitatea ce rasfaţa simţurile cu fiecare ceașca. 

  44,00 lei 46,00 lei
 • Segafredo Selezione Crema Ricco e Cremoso este un amestec perfect de boabe de cafea Arabica și Robusta care dau acesteia gust savuros, aromă delicată și cremă consistentă. In fiecare moment al zilei poate fi alegerea cea mai bună. Intensitate: 3/5 Aroma: 4/5 Corp:5/5

  46,00 lei 50,00 lei
 • Segafredo Selezione Oro boabe este un produs ce se remarcă prin complexitatea aromelor, arome exotice care amintesc de ţinuturile de provenienţă a boabelor de cafea. Procedeul de prăjire tradiţională a boabelor  este atent urmărit de producători pentru ca aromele sa fie eliberate și să cucerească.

  46,00 lei 50,00 lei
 • Segafredo Selezione Espresso Forte e Intenso -plăcerea unei cafele italiene cu o aromă puternică și seducătoare. Secretul espresso-ului italian original este o combinație armonioasă de boabe de cafea Arabica si Robusta, prăjite și pregătite pentru a crea o plăcere unică. Intensitate: 4/5

  46,00 lei
 • Segafredo Intermezzo este o cafea în care veţi descoperi arome minunate care impresionează de fiecare dată . Boabele de cafea sunt atent selecţionate pentru a crea un amestec desăvârșit. 

  34,90 lei 38,00 lei

Nu ai găsit cafeaua potrivită?
Vezi lista completă de capsule cafea, cafea boabe, cafea macinata.